`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

Rudy project Spectrum

  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum
  • Rudy project Spectrum

Rudy Project Spectrum

Tuotekuvaus Rudy project Spectrum

Spinshield yhdistää tyylikkään muotoilun suorituskykyyn. Se takaa rajattoman silmien suojauksen ja erinomaisen silmämukavuuden yhdistämällä laajan ympäröivän syvän horisontin linssin, erittäin pitävät kumikärjet ja nenätyynyt, samalla kun se varmistaa tiukan vakaan istuvuuden Pro Fit-ergonomisen temppeligeometrian ansiosta. Spinshieldin räikeä moderni kieli on rikastettu alustan 1986 alkuperäisillä värillisillä raidoilla, metallisilla sivuvahvistimilla ja yksityiskohdilla, jotka muistuttavat erottuvaa suorituskykyperintöä.


Tekniset tiedot:

Paino: 230 g. | 8,1 oz
Sertifikaatit: CE / EN 1078, CPSC 12.03, AS / NZS 2063


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Tutustu nyt kaikkiin Suojaukset tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Rudy project Spectrum. Osta nyt Rudy project Spectrum ja säästä paljon puhdasta rahaa Kypärät tuotteista. Lisäksi, Rudy project-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Rudy project Spectrum:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Suojaukset tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Rudy project Spectrum

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (6)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rudy-projektispektri

-

Erittäin hyvä kypärä sopii hyvin ja on erittäin mukava.

Rudy-projektispektri

-

Täydellinen koko minulle. Sopii täydellisesti ja erittäin mukavasti. Väri sopii myös hyvin. Kaiken kaikkiaan tuote ja palvelu olivat erinomaisia.

Uusi kypärä

-

Juuri saanut uuden kypäräni ja käyttänyt sen ratsastamiseen samana päivänä. Kun olet säätänyt sivuhihnat ja sitten leukahihnan, tuntui siltä, että ajaisin ollenkaan ilman kypärää. Kahden tunnin kuluttua tunsin kuin olisin käyttänyt tätä kypärää vuosia. Rakastan huomiota yksityiskohtiin, jotka Rudy Project on ottanut tähän kypärään. Helppo säätää ja se on niin kevyt, että todella tuntuu siltä, ettet edes pukeudu kypärään .. Kaiken kaikkiaan 5 tähteä :: hinta, mukavuus ja saatavuus .. erinomainen ......

Rudy-projektispektrikypärä

-

Erittäin hyvännäköinen ja erittäin mukava istuvuus! Pidän erityisesti istuvuudesta, koska pidätysjärjestelmä sopii koko pään ympärille. Siinä on myös säätö kypärän takana olevan räikkävalitsimen siirtämiseksi ylös ja alas.

Rudy-projektispektri

-

Erittäin hyvä kypärä sopii erittäin hyvin ja on erittäin mukava, sen takana on myös heijastimet paremman liikenneturvallisuuden saavuttamiseksi

Sdgaggioli@gmail.com

-

erinomainen tuote ... erittäin hyvä huomio

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje