up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rudy project
360

Rudy project Spinhawk Polarized

plus
  • 360Rudy project Spinhawk Polarized
  • Play videoRudy project Spinhawk Polarized
  • Rudy project Spinhawk Polarized

Rudy Project Spinhawk Polarized

Tuotekuvaus Rudy project Spinhawk Polarized

Spinhawk Purjehdus aurinkolasit on synonimous kanssa ajaton menestys. Leveä, erittäin mukavat Grilamid runko on tehty kestämään. Kärjessä, tyylikäs lisälaite jokaiseen tilanteeseen, mistä post kilpailu vapaa-aikaan ja, jossa Polar3FX Grey laser kehyksiä poistaa heijastuksia ja vähentää visio stressiä.

Jos haluat tietää lisää Rudy project Spinhawk Polarized:sta tai muista Rudy project-merkkisistä tuotteista Suojaukset kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Aurinkolasit valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Rudy project:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Rudy project Spinhawk Polarized

Linssityyppi
Väri
Ikä

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up