`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Spinhawk

  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk
  • Rudy project Spinhawk

Rudy Project Spinhawk

Tuotekuvaus Rudy project Spinhawk

Rudy Project Spinhawk ovat elämäntapa lasit suuren urheilullisen ilmeen, jota voidaan myös käyttää kun rentouttava pois pelikentältä. Poikkeuksellisten teknisten ominaisuuksien, itse asiassa antaa niille yllään nämä lasit? Teknisesti Cool? ja voittaa valitus. Spinhawk lasit ovat kuluneet voittajat ja kaikki ne, jotka uskaltavat olla innovatiivisia niiden ulkonäköä samoin. Spinhawk muotoilu on seurausta nerokas yhdistelmä elementtejä peräisin Rudy Project? S tyylillisiä perintöä, tekijöitä, jotka ovat taanneet menestyksen italialaisen, ja uusia erottuva yksityiskohtia, jotka luovat ainutlaatuisen ja ajaton tyyli.Tekniikka:


Spinhawk tarkoittaa myös tekniikkaa. Tämä malli, itse asiassa käyttää Multilaser Rp Optiikka auringon linssit, kehitetty erityinen prosessi, jossa linssin pintaan annetaan erittäin ohuita "peili" hoito; Tämä vähentää visuaalista stressiä, tarjoaa täydellisen suojan UV-säteilyä ja takaa aidon tyylikkään lookin. Nämä lasit voivat myös olla varustettu sekä ImpactRx reseptiä linssit, huipputason räätälöityjä korjaavat linssit Rudy Project alue (Fototrooppisten ja särkymätön). Vähentäminen visuaalisia stressiä Multilaser peilattu auringon linssit 100% suojaa haitallisilta UVA, UVB-säteiltä Saatavana tehokkaalla Polar3FX polarisoitunut linssit.


Jos haluat tietää lisää Rudy project Spinhawk:sta tai muista Rudy project-merkkisistä tuotteista Suojaukset kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Aurinkolasit valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Rudy project:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Rudy project Spinhawk

Sukupuoli
Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Loistava

-

Erittäin kevyet ja mukavat lasit. Erinomainen toimituspalvelu.

Täydellinen hankinta

-

Erinomaiset aurinkolasit, mitä haluan

Superb kokemus

-

Ehkä paras toimitus olen koskaan nähnyt. Määräsi kohde maanantaina klo 11 (korean aikaa) ja sai kohteen ke iltapäivällä. Se kesti vain 53 tuntia klikkaamalla saavansa kohteen (Espanjan korea). Kaverit, en valita viivästyksistä kanssa säännöllistä liikennettä. Päivitä DHL Shipping, ja te ll saada se viikon sisällä varmasti.

Superb kokemus

-

Hullu nopeita toimituksia kokemus koskaan! Tilasin kohde maanantaina klo 11 (korean aikaa) ja saada se ke seitsemäntoista (korean aikaa). Se oli espanjasta. Varmasti olen suositellaan tämän sivuston ja aion käyttää DHL toimitustapa uudelleen. Aivan loistava!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje