`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Stratofly

  • Rudy project Stratofly
  • Rudy project Stratofly
  • Rudy project Stratofly

Rudy Project Stratofly

Tuotekuvaus Rudy project Stratofly

Stratofly on urheilu silmälasit, jossa yhdistyvät monet toiminnalliset ominaisuudet rakastetuimpia malleja yksinkertainen, olennaista muotoilu, saatavana kahdeksassa houkuttelevan värivaihtoehdot.


Stratofly ei slip, pehmeää kumia terminaali vinkkejä ja uusimman sukupolven Ergo IV säädettävä nenäkappale, täydellinen istuvuus ja helpottamiseksi ilman liikevaihtoa.


Säädettävä Nose Piece:


Säädettävät nenäkappaletta ovat uskomattoman mukavia ja tarjoavat poikkeuksellisen soveltuvat siihen muodon kasvot. Tämä järjestelmä voidaan myös säätää silmälasit? korkeuden ja niiden etäisyys kasvot välttää huurtumisen.


Anti slip-järjestelmä:


Kiitos ei vähiten niiden ergonominen temppeliin terminaaleissa anti lipsahdus kumi insertit, nämä lasit pysyvät paikoillaan, takaa paremman istuvuuden, mukavuuden ja erinomaisen pidon kaikissa olosuhteissa.


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Rudy project tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Aurinkolasit tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Rudy project Stratofly on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Rudy project Stratofly

Sukupuoli
Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Stratofly

-

hyvä tuote!

Suuri aurinkolasit

-

Erittäin mukava ja kevyt lasit, kannattaa rahansa.

Se on hyvä väri.

-

Joutuvasi ja rakkaus StratoFly, Tämä on kolmas. Tällä kertaa muun monenlaisia ​​ja haluavat väriä mustan ryhmän, mutta olimme valita vain kuvassa on hyvin viileä gunmetal-ish rakenne. Tämä maali jos ongelmia ei tähän hintaan.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje