`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

  • Rudy project Tralyx Impactx Photochromic
  • Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Rudy Project Tralyx Impactx Photochromic

Tuotekuvaus Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Uudelleenmäärittely silmälasien pyörä tekniikka:

Kirjaimellisesti veistämä tuuli, Tralyx muokkaavat huippu silmälasien pyörä teknologian. Sen täysin uusi geometrian paketti, ainutlaatuinen ja tehokas dynaaminen muotokieli.

PowerFlow järjestelmä:

Aukot on tieteellisesti yhtiöitettiin koko alustan parantaa ilmankiertoa samalla varmistaa maksimaalisen aerodynaamisen tehokkuuden ja häiritsemättä visio.

Tekniikka:

Säädettävä etukappaleen: Säädettävä nenäkappaletta ovat uskomattoman mukavia ja tarjoavat poikkeuksellisen soveltuvat siihen muodon kasvot. Tämä järjestelmä voidaan myös säätää lasit korkeus ja niiden etäisyys kasvot välttää huurtumisen.

Säädettävät sangat: Luo täysin räätälöityjä istuvuuden ja täydellisen pidon. Yksinkertaisesti soveltaa kevyesti sopeutua näihin liittimiin mihinkään suuntaan.

Grilamid runko: Rudy Project käyttää Grilamid, iskunkestävä, allergiatestattu, laadukas, kevyt termoplastinen sen vakaus, joustavuus ja kestävyys.

KYNETIUM: Rudy projektin asiantuntijat ovat rekisteröity tämän magnesiumin, piin ja titaanin ilmailu alumiinin jotta ultrakevyt, monipuolinen aurinkolasit erehtyä suorituskykyä.

Pikavaihto: ensiluokkaisen optiikan ratkaisu sään hallintaan.

Rekisteröity Pikavaihto vaihdettavien objektiivien avulla on helppo ja nopea vaihtaa linssit sopivat kaikissa valaistusolosuhteissa.

Turvallisuus Hanke: Tuotteemme on suunniteltu urheilu, sisällyttää uusinta teknologiaa ja varmistaa verrattoman sovi.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan parempia turvallisuuden integroitujen saranat ja pehmeä, termoelastit jotka estävät vammoja, jos kaatumisen tai törmäyksen.

Ultrakevyt: äärimmäinen keveys tuotteemme on seurausta yhdistelmä kehittyneet suunnittelu teknologian ja vallankumouksellinen, laadukkaat materiaalit.


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Rudy project tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Aurinkolasit tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Rudy project Tralyx Impactx Photochromic on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Rudy project Tralyx Impactx Photochromic

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin mukava

-

Erinomaiset valokromiset lasit vaihtavat erittäin hyvin sävyä ja erittäin mukavat, ne eivät liu'u hikeen kanssa ja sopivat täydellisesti

Onko tämä laser musta linssi?

-

tiedän, että se on impactx2 objektiivi, mutta on se musta linssi tai laser musta?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, Se antaa Impactx värjäytynyt musta linssit. terveiset

On kiva nähdä

-

Olen ratsastaa hauskaa tehdä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje