`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Rudy project

Rudy project Tralyx

  • Rudy project Tralyx
  • Rudy project Tralyx
  • Rudy project Tralyx

Rudy Project Tralyx

Tuotekuvaus Rudy project Tralyx

Uudelleenmäärittely silmälasien pyörä tekniikka:

Kirjaimellisesti veistämä tuuli, Tralyx muokkaavat huippu silmälasien pyörä teknologian. Sen täysin uusi geometrian paketti, ainutlaatuinen ja tehokas dynaaminen muotokieli.

PowerFlow järjestelmä:

Aukot on tieteellisesti yhtiöitettiin koko alustan parantaa ilmankiertoa samalla varmistaa maksimaalisen aerodynaamisen tehokkuuden ja häiritsemättä visio.

Tekniikka:

Säädettävä etukappaleen: Säädettävä nenäkappaletta ovat uskomattoman mukavia ja tarjoavat poikkeuksellisen soveltuvat siihen muodon kasvot. Tämä järjestelmä voidaan myös säätää lasit korkeus ja niiden etäisyys kasvot välttää huurtumisen.

Säädettävät sangat: Luo täysin räätälöityjä istuvuuden ja täydellisen pidon. Yksinkertaisesti soveltaa kevyesti sopeutua näihin liittimiin mihinkään suuntaan.

Grilamid runko: Rudy Project käyttää Grilamid, iskunkestävä, allergiatestattu, laadukas, kevyt termoplastinen sen vakaus, joustavuus ja kestävyys.

KYNETIUM: Rudy projektin asiantuntijat ovat rekisteröity tämän magnesiumin, piin ja titaanin ilmailu alumiinin jotta ultrakevyt, monipuolinen aurinkolasit erehtyä suorituskykyä.

Pikavaihto: ensiluokkaisen optiikan ratkaisu sään hallintaan.

Rekisteröity Pikavaihto vaihdettavien objektiivien avulla on helppo ja nopea vaihtaa linssit sopivat kaikissa valaistusolosuhteissa.

Turvallisuus Hanke: Tuotteemme on suunniteltu urheilu, sisällyttää uusinta teknologiaa ja varmistaa verrattoman sovi.

Olemme sitoutuneet tarjoamaan parempia turvallisuuden integroitujen saranat ja pehmeä, termoelastit jotka estävät vammoja, jos kaatumisen tai törmäyksen.

Ultrakevyt: äärimmäinen keveys tuotteemme on seurausta yhdistelmä kehittyneet suunnittelu teknologian ja vallankumouksellinen, laadukkaat materiaalit.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Rudy project Tralyx:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Rudy project Tralyx:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Aurinkolasit valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Rudy project Tralyx

Ikä
Linssityyppi
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Laatutuote

-

Varustettu mukavuudella, sopii hyvin patikointiin ja juoksemiseen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje