`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Rudy project

Rudy project Wing57

  • Rudy project Wing57
  • Rudy project Wing57
  • Rudy project Wing57

Rudy Project Wing57

Tuotekuvaus Rudy project Wing57

Rudy Project valmistautuu jälleen mullistaa kypärä markkinoilla. Triathlon ja aika-ajo harrastajat, tässä on heidän uusi erittäin innovatiivinen, teknologinen tuote, tulos intensiivisen, keskittynyt tekniikan tutkimushanke toteutetaan yhteistyössä amerikkalaisten aerodynamiikan guru John Cobb: Wing57 kypärä.


KEHITYS vallankumouksen jälkeen:


Rakennettu perustan onnistuneen ja palkittu Kärkiväli (kypärä eniten kuluneet urheilijat maailman tiukin triathlon kilpailu Kona Hawai vuonna 2011 ja 2012), Wing57 oli tuulitunneli testattu ja on nopeampi kuin mikään paras kypärät sen luokkaan. Se voi myös viitata vailla patentoituja ominaisuuksia, sen parempi kevyt ja äärimmäisen suojan arkkitehtuuria yhdessä kauniin muodossa tekijä.


Aerodynaamisesti ENGINEERED JOHN COBB:


Suunniteltu avustaja legendaarisen aerodynamiikan guru John Cobb, uusi Wing57 on tehty laaja tuulitunnelikokeet tulla paras TT kypärä markkinoilla. Tällä testaus, Rudy Project ja Cobb kehittänyt ainutlaatuisen hännän geometria, joka toimii parhaiten kaikille TT kantoja ja takaisin profiileja. Tutkitusti päihitti useimmat kilpailevien aero kypärät ajoissa simulaatioita, Wing57 on epäilemättä paras Aero kypärä markkinoilla eri puolilla triathlon ja pyöräilyn maailmoja.


VORTEX KILLER SYSTEM:


Yksi suurimmista läpimurtoja tulokset tieteellisestä yhdistelmästä koko kypärä design geometria ja kaksi sivuhalkiot; tarkoituksena on tukea suoristaminen ilmavirtauksen takaosan kypärän. Voit auttaa hallitsemaan näitä Vortex Eddy matalapaine kohtia, jotka luovat vedä ja epävakautta, ilma suunnataan, alkuperäisessä patentoitu kanavan järjestelmä, yli niska-hartiaseudun alueet eri nopeudella tai tilavuuden kuin vastaantulevan vapaata ilmaa: me kutsumme tätä keksintöä Vortex Killer tai Air Suoristaja System. Tämä järjestelmä lisää huomattavasti enemmän ilmanvaihdon kypärän sisällä: Air ohjaaja luo korkean / matalapaine alue, kummallakin puolella, niin että ilma nousi oikeaa aukko menee vastakkaiselle puolelle johtajan ja virtaa sitten ulos. Ja päinvastoin toiselle puolelle. Kiihtyvyys ilman sitä enemmän ilmanvaihto auttaa hiki haihtuminen (kuljettaja jäähdytys).


RÄÄTÄLÖITÄVÄT AIR MANAGEMENT:


Wing57 on varustettu joukko irrotettava, modulaarinen edessä vent kannet, yksi suljettu ja toinen silmä kokoonpano, jonka avulla voit hallita ilmavirran kypärän sisällä. Et voi hallita ilmanvaihdon ja aerodynaamisen tehokkuuden mukaan ympäristöolosuhteisiin ja ylläpitämään bodys efficiency.The KIINNI kokoonpano tarjoaa parasta aerodynaamista tehokkuutta, mutta vähiten ilmanvaihto. Sen suositellaan lyhyellä / keskipitkällä kilpailu, jossa ajoitus on kuningas.


NET kokoonpano on erittäin hyvä kompromissi ilmanvaihto ja aerodynamiikkaa. Se päästää ilman läpi tuuletusaukkojen ja jäähdytetään lämpötilaan samalla suojella päänsä vikoja ja hyönteisiä. Se ylläpitää myös erittäin hyvä aerodynaaminen tehokkuus.

OPEN kokoonpano on paras ratkaisu pitkiä matkoja ja kuuma sääolosuhteet. Suurin ilmanvaihtoa lopullisesti tarvitaan pitämään pyöräilijä viileänä. Koska pidempi kilpa aikaa, matalampi lämpötila suurempi ottaa? Max? aerodynaaminen etu, koska se voi vaikuttaa Racers kykyyn kilpailla yli kaukokohteisiin.


DORSAL RIDGE:


Innoittamana hait, Wing57 selkä harjanne auttaa muuntamalla sivuttain voimalla eteenpäin voima, kuten se oli pitkä pyrstö kypärä. Se antaa enemmän pinta vain, jos se on tarpeen, kuten sivutuulessa, kun se pysyy pienenä vähemmän keulaosa vaikutus.


CENTER painetasapaino:


Vähentämällä pituus hännän ja lisäämällä materiaalia päälle (Dorsalin Ridge), olemme siirtyneet keskelle paineen kypärän eteenpäin parhaan ottelun painopisteen käyttäjä? S pään. Tämä paremman painon tasapainossa ja vältetään pakotettu akselin pyörimisen vuoksi sivutuulessa voiman.


Virtaus:


Uusi muoto Tämän kypärän antaa kaikki edut NACA siiven muotoisia (National Advisory Committee for Aeronautics) mutta vältetään luonnollinen tuuli kohdistamalla energiaa kustannukset, jotka itse muodon ansiosta sivutuulessa.


Vedä ja vääntövoimat:


Pitkä pyrstö Kypärä takaa erinomaisen tehokkuuden tapauksessa pään tuuli. Useimmissa tapauksissa kuitenkin, ympäristöolosuhteet ovat muuttuvia, pitkillä kilpailuista kelloa vastaan ​​esimerkiksi usein ilman osuu kypärän sivusuunnassa tuottaa purje vaikutus suuremman pinta kypärän osalta suurempi vaikutus. Tämä asettaa lukemattomia rasitusta niskan lihaksia säilyttämiseksi päähän samassa asennossa.


Optimaalisesti kokoinen etu- ja sivuosat sekä innovatiivinen lyhyt pyrstö suunnittelu Wing57 vähentävät vääntörasitusten ja siten väsymystä, ja voit keskittyä täysin urheilullinen suorituskyky.

Mikä enemmän, Dorsal Ridge tehokkaasti ohjaa ilmavirran, kuljettamalla se siten, että vähennetään kulkuvastus, jolloin urheilija mennä nopeammin, joissa alhaisempi energiankulutus.


JET STREAM:


Wing57 on varustettu ylimääräisellä ja irrotettava magneettinen aerodynaaminen hännän, joka voidaan lisätä Air johtajalle sen laajentamista, parantaa sen suorituskykyä riippuen ratsastaja? S selkä ja hartiat kokoonpano.

Tasaisempi muoto ratsastajaa takaisin, sitä suurempi on etäisyys kypärän hännän ja kehon pintaan. Aerodynaaminen Häntä on suunniteltu välisen kuilun kuoren kypärän ja tasainen muotoinen selkä ja parantaa Vortex Killer vaikutus. Tämä johtaa enemmän aerodynaaminen levinneisyys ja lisääntynyt hajonta lämmintä ilmaa pään.


REMOVABLE AERO OPTICAL SHIELD:


Täysin integroitu ja poisto kilpi taata paras mahdollinen suoja ja parannettu aerodynamiikka samalla poistaa häiritsevän häikäisyn ja silmien väsymistä. Pohjalta Rudy Project RP Optiikka kehittynyttä polykarbonaatti tekniikkaa, Wing57 visiirin yhdistyvät huippuluokan pinnoitteet erinomaisen optisen suojan haitallisilta UV-säteiltä minimoidaan silmien rasitusta.


SNUG WRAP SYSTEM:


Omasta kokemusta kilparadoilla, Rudy Project insinöörit ovat kehittäneet loistava ratkaisu sopii kypärän mahdollisimman lyhyessä ajassa. Kypärä hihnat on ankkuroitu suoraan pehmusteet, jolloin kypärä voidaan laittaa yhdellä, hetkellinen liikettä.

Pehmusteet on valmistettu antibakteerinen materiaalista pehmustettu ergonomisesti tyynyt tarkoituksena on välittää ilmavirtoja ja melu ulkopuolelta.


RACE simulaatiotesti:


Wing57 on kehitetty ja testattu Pininfarina kehittyneiden tuulitunneli, ottaen täyden hyödyn kokemusta aerodynamiikan guru John Cobb ja Rudy projektin suunnittelutiimi.


Tiedot ekstrapoloitu kokeneimpia matemaattisia malleja ovat osoittaneet vertaansa vailla aerodynaamista tehokkuutta Wing57. Tulokset vertailun johtavien kilpailija kypärät, saadaan mittaamalla vastus edustava otos Racers erimuotoiset selkä ja erilaisia ​​tuulen yaw kulmat, ovat osoittaneet Wing57 olevan kypärä parhaan aerodynaamisen suorituskyvyn.

Esimerkki yksi monista simulointien, jossa kolme keskeistä muuttujaa pidetään vakiona:

Sama kilpailija, sama teho sovellettu, sama edestä ilmaa vaikutus 0 °.


Simulointi 40K TT rodun edustaa varsin tyypillinen ikäryhmän triathlete kanssa korkeus 5? 10? (178cm) koko ja paino 185lbs (84 kg), joka on keskimäärin 320 wattia (teholla joka soveltuu että tyyppinen henkilö).


Läpäisseet PRO URHEILIJANSA MAAILMANLAAJUISESTI:


Wing57 kypärä on tällä hetkellä käyttävät Cannondale Pro Cycling Team mestareita, jotka toimivat heidän heidän huomattavaa edistystä.

Wing57 on aika oikeudenkäyntiä kypärä kuluneet johtava kansainvälinen triathlon urheilijat, kuten Pete Jacobs (Ironman maailmanmestari 2012), Timo Bracht, Yvonne Van Vlerken, Camilla Pedersen ja paljon muuta.

Voittajat valinta ennätys suorituskykyä.


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Mitä mieltä olet Rudy project Wing57:n ostamisesta näinkin edullisella hinnalla? Uskomatonta, eikö? Älä odota enää pidempään ja osta korkealaatuiset urheiluvarusteet pyöräilyverkkokaupasta, jota olet odottanut jo pitkään. Harrasta urhelua oikein varustettuna ja nauti päivittäisestä liikunnasta täysin siemauksin Rudy project:n kanssa. Kaikkein parasta on, että meiltä löydät markkinoiden parhaat hinnat Suojauksettuotteille.

Ominaisuudet Rudy project Wing57

Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Rudy project wing57

-

Nice helmet, light and good fit.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje