up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Rudy project

Rudy project Wingspan Helmet

plus
  • Play videoRudy project Wingspan Helmet
  • Rudy project Wingspan Helmet

Rudy Project Wingspan Helmet

Tuotekuvaus Rudy project Wingspan Helmet

Siipien kärkiväli on kaikkein aerodynaaminen ja monipuolinen aika-ajo, triathlon ja Ironman kypärä. Se on seurausta enimmäismäärät tutkimus- ja kehitystyöhön, käyttö kehittyneiden materiaalien ja teknologian, huolellinen huomiota yksityiskohtiin.


Siipien kärkiväli herättää energiaa ja vapauden lennon, joka käännetty urheilu, vastaavat nopeutta ja keveyttä. Suunniteltu aika-ajo kilpailuissa, tämä kypärä on tyypillistä suljetun ja virtaviivainen muoto ja on suuri tuuletusaukot, jotka suosivat jatkuva ilmankierto vahingoittamatta yleistä aerodynamiikkaa.


Custom fit:


Tuotteemme "legendaarinen fit on hedelmä tieteelliset tutkimukset ihmisen pään, muotoilun innovaatio ja ennakot materiaali- ja valmistustekniikan. Ratkaiseva järjestelmiä päivitetään jatkuvasti ja päivittää takaamaan poikkeuksellisen säädettävyyden ja vakautta.

Muokattavissa Air Management


Ihmisen keho käyttää energiaa jäähtyä itse. Rudy Project käyttää aerodynaamisten tiedettä. Wing57 Time Trial kypärä on asetettu kahden modulaarinen, irrotettavat kannet, yksi suljettu, yksi silmä. Joko voidaan työntää edestä ilma-aukon säätelemään ilmavirtaa, säädä kypärän aerodynaamisia tehokkuuden mukaan ympäristöolosuhteet ja ylläpitää kehon tehokkuutta.


Mold:


Yhdistetty toiminta EPS rakenteen, polykarbonaattikuori ja tukiranka luo kestävyys mekaanisen harjoittama vaikutusten ja haihduttaa energiaa estääkseen sen siirretään pää ratsastaja yllään kypärä


EN1078 TÄRKEÄ HUOMAUTUS Tämä kypärä on rakennettu, testattu ja hyväksytty eurooppalaisten määräysten EN1078 mukaisesti. TRADEINN ei ole vastuussa tämän kypärän käytöstä muissa maissa, joihin ei sovelleta tätä eurooppalaista homologointia EN1078.

Jos etsit Rudy project Wingspan Helmet:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Suojaukset tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Kypärät erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Kypärät on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Rudy project Wingspan Helmet

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

-

Olen kiinnostunut Rudy Project kärkiväli. Onko tämä kypärä mukana visiiri? Jos näin on vara visiirit saatavilla ja miten niitä kiinteitä, magneetti / ruuvit, jne nopea vastaus olisi arvostettu. Paljon kiitoksia

asiantuntijamme vastaavat

Hei, valitettavasti visiiri ei sisälly tähän malliin. terveiset

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up