`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santini

Santini Agile 2.0

Santini Agile 2.0

Santini Agile 2.0

  • Santini Agile 2.0
  • Santini Agile 2.0
  • Santini Agile 2.0
  • Santini Agile 2.0

Santini Agile 2.0

Tuotekuvaus Santini Agile 2.0

Tekniset alushousut puuvillaa ja elastaania. Pehmeät, joustavat ja kevyet alaosat edistävät hikoilua helpottaen kehon tuottaman kosteuden haihtumista. Mukava jacquard vyötäröllä täydellisen istuvuuden. Integroitu GIT-säämiskä anti-Shock Twist -geeliytimellä. Ihanteellinen käytettäväksi MTB-shortsien tai talvihousujen alla.


Ominaisuudet:

Pehmeä jacquard vyötäröllä
GIT säämiskä withanti shock Twist geeliytimellä


Tekniikka:

BREATH:
ELASTIC:
Antibakteerinen:
GIT:


Onko Santini Agile 2.0 etsimäsi tuote? bikeinn:sta löydät kaikenlaisia Alusasuttuotteita parhailta tuotemerkeiltä. Esimerkiksi Santini on markkinoiden johtava ja erittäin korkealaatuinen tuotemerkki. Älä odota enää pidempään ja hanki parhaat varusteet pyöräilyverkkokaupasta.

Ominaisuudet Santini Agile 2.0

Ominaisuudet
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje