`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santini

Santini Km0

Santini Km0

Santini Km0

  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0
  • Santini Km0

Santini Km0

Tuotekuvaus Santini Km0

Vuoden 2019 kilometro-CERO-jersey-konseptimme oli leikata kaikki graafiset elementit ja keskittyä luomaan superpuhdas, symbolinen muotoilu. Säilyttämällä kilometro CERO -merkki, jonka suora yhteys Puerta del Solin julkiseen aukioon, otimme sitten espanjalaisen lipun erottamiskykyiset punaiset ja keltaiset värit ja loimme yksinkertaisen lohkareunan, joka painotti suunnittelun painopistettä suoraan Espanjaan, sen pääkaupunkiin kaupunki ja Vuelnan merkitys ja kauneus.

Tutustu nyt kaikkiin Miesten vaatteet tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Santini Km0. Osta nyt Santini Km0 ja säästä paljon puhdasta rahaa Jersey-paidat tuotteista. Lisäksi, Santini-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Santini Km0:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Miesten vaatteet tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (5)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Paras!

-

Ostin pyöräilyvaatteet ensimmäistä kertaa. Minusta tuli Santinin vaatteiden fani.

Spectacular jersey

-

Spectacular Jersey meidän Espanjan lipun kanssa. Se on täydellinen ja mahtava.

Mukava paita

-

Ensimmäiset vaikutelmani vain 2 ajelun jälkeen tässä paidassa ovat, että se on hyvin tehty ja hienosti muotoiltu. Pidän pienistä heijastavista nauhoista sivujen takana ja tiivistä taskuista. Se on ehdottomasti tiukka kilpa-istuvuus - olen noin 178cm / 70kg ja tilaain L. T-paita näyttää hyvältä erityisesti pariksi sopivien sukkien kanssa ja sain komplimentteja uudesta pakkauksesta, joka näyttää terävältä. Ainoa lisättävä asia on, että se on kevyt kesäpaita, joka on tehty nopeaan menemiseen.

Erinomainen tuote

-

Erinomainen tuote, täydellinen Santini-laatu sopii. Toimitusaika ylitti odotukseni !!

Yhtenäinen

-

Vaikka he lähettivät hänelle isomman koon, se sopii minulle hyvin, se tuntuu hyvältä ja hyvältä laadulta

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje