`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santini

Santini La Maglia Nera

Santini La Maglia Nera

Santini La Maglia Nera

  • Santini La Maglia Nera
  • Santini La Maglia Nera
  • Santini La Maglia Nera
  • Santini La Maglia Nera

Santini La Maglia Nera

Tuotekuvaus Santini La Maglia Nera

MAGLIA NERA rintaliivit, joissa on mustat verkkotulpat, joustavat ja hämmästyttävän hengittävät, jotka sopivat täydellisesti kaikkiin muihin vaatteisiin, jotka ovat osa linjaa, joka on omistettu legendaariselle symboliokselle viimeisen runner-palkinnon yleisissä rankingissa.

Anatomisesti leikattuina niissä on innovatiivinen GITevo-säämiskä, joka on valmistettu antibakteerisista kuiduista ja Twist Gel -ydin, joka kykenee aina palaamaan alkuperäiseen muotoonsa satulan jälkeenkin. Täydellinen antaa sinulle mukavuuden, jota etsit, kun ratsastat, sekä suojaat herkimpiä osia ja voit keskittyä täydellisesti suorituskykyyn pitkiä matkoja pitkin.

Silikonikiinnitys jalkaosan pohjassa pitämään shortsit täydellisessä asennossa polkemisen aikana, tämä rintaliivit ovat luonteenomaisia ​​raajan raajojen leikkaamisesta.


Jos haluat tietää lisää Santini La Maglia Nera:sta tai muista Santini-merkkisistä tuotteista Miesten vaatteet kategoriassa bikeinn:ssa, olet onnekas, sillä tarjouksemme koskee kaikkia tuotteitamme, joiden avulla voit toteuttaa ja nauttia pyöräily:n harrastamisesta parhaiden varusteiden avulla. Älä unohda tarkistaa myös Pelivarusteet valikoimaamme, mistä voit valita pyöräilytuotteita Santini:lta ja muita alan huippumerkeiltä.

Ominaisuudet Santini La Maglia Nera

Sukupuoli
maanosa
Vaatteen tyyppi
Pituus
Tapahtumat
Suositeltava käyttötarkoitus
Henkselit
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kommentti

-

Erittäin hyvä tuote kaikki ok

Rakastan olla häviäjä

-

Rakastan tulossa viimeiseksi, säästää muita ihmisiä häpeään, joten tämä jersey on täydellinen minulle. Postitus oli välitön ja saapui Espanjasta Australiaan ajoissa. Jersey on tyypillinen Santinin laatu, mutta liimaus on pieni. Otan yleensä XL: n, onneksi tiesin kaverin, jolla oli jo yksi, joten sain XXL: n, joka tuskin sopii minulle. Nyt olen enemmän jalkapallo ylävartalon rakentaa kuin pyöräilijä rakentaa, mutta tämä on Nera, ei Rosa, joten mitoitus pitäisi ehkä kuvastaa sitä :).

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje