`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santini

Santini Lava

Santini Lava

Santini Lava

  • Santini Lava
  • Santini Lava
  • Santini Lava
  • Santini Lava

Santini Lava

Tuotekuvaus Santini Lava

Täysin uusi materiaalisuunnittelu, jossa on "Lava Effect": musta pinta kääntyy tulisen värisävyn taipuessa. Toasty termofleece tarttuu kehoon toisen ihon tavoin ja luo mikroilmaston, joka pitää sinut lämpimänä jopa pisin ratsastuksissa. Täytetty GITevolla, iskunvaimennuskykyinen säämiskä, jossa on Twist Gel Core, siinä on kaksikerroksiset nilkan hihansuut, jotta se pysyy aina paikallaan. asento ja ergonominen leikkaus polvilla. Hieno näkyvyys heijastavat yksityiskohdat jalkaosan pohjalla ratsastaa jopa pimeimpään tiein.

Ominaisuudet:

Tuulenvastus

sateen kestävyys

hengittävyys

eristys

aerodynaaminen

tekniikka:

GITEVO:

GITevo on monipuolisin geeliytimen säämiskämme. Kaikenlaiset mukavuudet kaikentyyppisille ratsastuksille. GITevo on GIT-säämien tekninen kehitys Twist Gel -silikonisydämellä, joka imee shokki tasaisesti ja vähitellen. GITevo tarjoaa lisää suorituskykyä sen uudella veistetulla rakennusprosessilla, joka pystyy luomaan paksuuksia ilman saumoja ja ompeleita, vähentäen painoa ja lisäämällä pehmusteiden pehmeyttä.


Santini Lava:een kuuluu Santini:n takaama valmistajan takuu. Santini:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla myymillämme pyöräilytuotteilla on 2 vuoden valmistajan takuu. bikeinn:ssa, olemme valinneet kokoelmaamme ainoastaan korkealaatuisia Miesten vaatteet tuotteita, jotka tekevät urheilustasi mukavampaa. Pikkuhousuttuotteidemme tarkoituksena on tarjota sinulle kaikki tarvitsemasi varusteet helposti ja vaivattomasti muutamalla klikkauksella ja antaa sinulle lisää inspiraatiota päivittäiseen liikuntaan.

Ominaisuudet Santini Lava

Ominaisuudet
Pituus
Henkselit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erinomainen

-

Erittäin hyvä vastine rahalle

Erittäin hyvä rulla.

-

Erittäin hyvä Santinin juurimurska, Lämmin, mukautuu erittäin hyvin rainan suosituksen mukaan (1,70 mt 69 kg. Koko M) ja erittäin hyvä tyyny, lisäksi erittäin laadukas hinta tuotteen laadulle.

Kuuma ja mukava

-

Menin kerran ulos noin 5 asteessa eikä mitään kylmää. Lisäksi bandana hoitaa tehtävänsä hyvällä huomautuksella. Suositeltava. Jos se auttaa, 1,78 m. ja 76 kg koossa L on hyvin sovi; Yksi pitkä jalka, mutta en tiedä olisiko yksi koko pienempi ollut erittäin oikeudenmukainen.

Santini laava

-

Lämmin ja mukava.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje