`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santini

Santini Volo

Santini Volo

Santini Volo

  • Santini Volo
  • Santini Volo
  • Santini Volo
  • Santini Volo

Santini Volo

Tuotekuvaus Santini Volo

Naisten versio Sleek 99 -shortista. Samat materiaalit, sama tekniikka, naisten leikkaus.

Erittäin aerodynaaminen, Volo jersey on sama leikkaus kuuluisan Maglia Rosa. Etu, sivut ja takatasku, valmistettu Rudy-kangasta, joka takaa äärimmäisen hengittävän, ja hihat ja selkä ovat Bodyfitissa, joka on erittäin kevyt ja vahva ja paino 90g neliömetriä kohden. Kauluksen leikkaus on inspiroinut Santinis aero -nahkamallit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Peter Saganin käyttämät UCI-tiimikilpailun voitolla Team Slovakiaissa. Lehtimuotos lievittää epämukavuutta, jonka vetoketju aiheuttaa kaulassa. Joustava silikonipito alhaalla pitämään jerseyasennossa. 75 cm pitsi.

Tekniset tiedot:

EXTREMELY AERODYNAMIC Sopii kuin toinen iho.

PROSESSIN HYVÄKSYT Sama leikkaus Boels Dolmans joukkueen jersey.

ULTRALIGHT CONSTRUCTION Koko jersey painaa vain 100g.


Jos etsit Santini Volo:a, tänään on onnenpäiväsi. bikeinn:ssa, omassa pyöräilyverkkokaupassasi saat markkinoiden parhaat hinnat ja varmuuden siitä, että tuotteiden laatu on korkea. Älä odota enää pidempään ja tilaa etsimäsi Naisten vaatteet tuotteet. bikeinn tarjoaa ainutlaatuisen valikoiman Jersey-paidat erilaisia liikuntalajeja varten. Meidän Jersey-paidat on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi ja antamaan sinulle täyden varmuuden harrastaessasi liikuntaa, sääolosuhteista huolimatta.

Ominaisuudet Santini Volo

Hihatyypit
Ominaisuudet
Vetoketjun pituus
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Sopii täydellisesti

-

Rakasta väriä ja sopii hienosti. Leikkaa vatsa, jos sinulla on, koska se sopii täydellisesti.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje