`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santini

Santini Volo

Santini Volo

Santini Volo

  • Santini Volo
  • Santini Volo
  • Santini Volo
  • Santini Volo

Santini Volo

Tuotekuvaus Santini Volo

Naisten versio Sleek 99 -shortista. Samat materiaalit, sama tekniikka, naisten leikkaus.

Erittäin aerodynaaminen, Volo jersey on sama leikkaus kuuluisan Maglia Rosa. Etu, sivut ja takatasku, valmistettu Rudy-kangasta, joka takaa äärimmäisen hengittävän, ja hihat ja selkä ovat Bodyfitissa, joka on erittäin kevyt ja vahva ja paino 90g neliömetriä kohden. Kauluksen leikkaus on inspiroinut Santinis aero -nahkamallit, jotka ovat samanlaisia ​​kuin Peter Saganin käyttämät UCI-tiimikilpailun voitolla Team Slovakiaissa. Lehtimuotos lievittää epämukavuutta, jonka vetoketju aiheuttaa kaulassa. Joustava silikonipito alhaalla pitämään jerseyasennossa. 75 cm pitsi.

Tekniset tiedot:

EXTREMELY AERODYNAMIC Sopii kuin toinen iho.

PROSESSIN HYVÄKSYT Sama leikkaus Boels Dolmans joukkueen jersey.

ULTRALIGHT CONSTRUCTION Koko jersey painaa vain 100g.


Hyödy nyt Santini Volo tarjouksistamme. pyöräily verkkokaupastamme, bikeinn:sta, löydät kaikki tarvitsemasi korkealaatuiset tuotteet, jotta voit nauttia liikunnasta ilman ongelmia, parhaiden pyöräily varusteiden avulla. Käy myös tutustumassa muihin pyöräily kategorioihin ja löydä suosittuja Santini-tuotteita parhailla hinnoilla.

Ominaisuudet Santini Volo

Sukupuoli
Hihatyypit
Ominaisuudet
Suositeltava käyttötarkoitus
Tuotetyyppi
Vetoketjun pituus
Väri

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje