`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santini

Santini Wave

  • Santini Wave
  • Santini Wave

Santini Wave

Tuotekuvaus Santini Wave

Wave Jersey on saanut nimensä kangas se on tehty, Wave. Pehmeä ja kevyt Wave on ns sen rakentamisen pieniä aaltoja eritiheyksisten jotka takaavat maksimaalisen hengittävyyden ja täydellistä suojaa UVA ja UVB-säteiltä. Mukana Artico kangasta sivuilla ja hihansuissa joka on uskomattoman raikas ja pehmeä iho, Wave on suunniteltu seuraamaan muotoa kehon rajoittamatta kuitenkaan varmistaa maksimaalisen mukavuuden ja liikkumisvapautta. Viimeistelty kolminkertainen takataskussa, joten voit ottaa mitä tarvitset mukaasi ja heijastintereet takana maksimaalisen näkyvyyden tiellä pimeässä.

Ominaisuudet:

Naisellinen näyttää:

Kirkkaat värit ja anatominen leikkaus super naisellinen

Hengittävä:

Valmistettu Wave kankaasta, eri tiheysaallot uskomaton hengittävyys

Turvallisuus pimeässä:

Heijastava insertti takana maksimaalisen näkyvyyden pimeässä


Santini Wave:tta on saatavilla eri väreillä ja ominaisuuksilla. Valitse juuri se, joka sopii parhaiten omiin tarpeisiisi ja saat sen kotiin toimitettuna muutamassa arkipäivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupasta löydät monia samankaltaisia tuotteita, kuin Santini Wave. Jersey-paidat tuotevalikoimamme on suunniteltu antamaan juuri sinulle täyden itsevarmuuden ja upean urheilukokemuksen, huolimatta siitä oletko aloittelija vai kokenut harrastaja.

Ominaisuudet Santini Wave

ASIAKASARVOSTELUT JA KYSYMYKSET (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Santini wave

-

Super mukava, ja melkein ei anna tuulen kulkea.

Täydellinen

-

Mukava, tiukka ja mukava, pidän siitä paljon

Mukavuus

-

Värillinen ja iloinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: Henkilökuntamme tarkastaa arvostelusi ja julkaisee sen viiden arkipäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostilla, joten varmista että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje