`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Santini

Santini Wave

  • Santini Wave
  • Santini Wave

Santini Wave

Tuotekuvaus Santini Wave

Wave Jersey on saanut nimensä kangas se on tehty, Wave. Pehmeä ja kevyt Wave on ns sen rakentamisen pieniä aaltoja eritiheyksisten jotka takaavat maksimaalisen hengittävyyden ja täydellistä suojaa UVA ja UVB-säteiltä. Mukana Artico kangasta sivuilla ja hihansuissa joka on uskomattoman raikas ja pehmeä iho, Wave on suunniteltu seuraamaan muotoa kehon rajoittamatta kuitenkaan varmistaa maksimaalisen mukavuuden ja liikkumisvapautta. Viimeistelty kolminkertainen takataskussa, joten voit ottaa mitä tarvitset mukaasi ja heijastintereet takana maksimaalisen näkyvyyden tiellä pimeässä.

Ominaisuudet:

Naisellinen näyttää:

Kirkkaat värit ja anatominen leikkaus super naisellinen

Hengittävä:

Valmistettu Wave kankaasta, eri tiheysaallot uskomaton hengittävyys

Turvallisuus pimeässä:

Heijastava insertti takana maksimaalisen näkyvyyden pimeässä


Tilaa nyt oma Santini Wave:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Santini Wave:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Santini Wave:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 52.49 $. Suuresta Jersey-paidat tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Santini wave

-

Super mukava, ja melkein ei anna tuulen kulkea.

Täydellinen

-

Mukava, tiukka ja mukava, pidän siitä paljon

Mukavuus

-

Värillinen ja iloinen

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje