up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Schwalbe

Schwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre

plus
  • Play videoSchwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre
  • Schwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre

Schwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre

Tuotekuvaus Schwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre

Suosittu Durano on täysin uusi profiili ja on nyt 10 grammaa kevyempi.


Sen maksamatta ominaisuuksia pysyvät: Erittäin paljon kilometrejä. Dual Compound parhaan pidon jopa koulutusta märällä talvisilla teillä. Todistetusti RaceGuard suojaus vyö.Tekniikka:


RaceGuard:

Sivupistosuoja tasolla 4. Kaksikerroksisen nailonkangaskerrok-. Hyvän suojan valoa ja urheilullinen renkaita.


Tutustu nyt kaikkiin Pyörät ja renkaat tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Schwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre. Osta nyt Schwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre ja säästä paljon puhdasta rahaa Renkaat tuotteista. Lisäksi, Schwalbe-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Schwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Pyörät ja renkaat tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Schwalbe Durano Raceguard Dual Road Tyre

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up