`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schwalbe

Schwalbe G-One Speed HS472 Foling SnakeSkin TLE Evo

  • Schwalbe G-One Speed HS472 Foling SnakeSkin TLE Evo
  • Schwalbe G-One Speed HS472 Foling SnakeSkin TLE Evo

Schwalbe G-One Speed HS472 Foling SnakeSkin TLE Evo

Tuotekuvaus Schwalbe G-One Speed HS472 Foling SnakeSkin TLE Evo

Schwalbe One -tuoteperhe tarjoaa oikean renkaan viimeisimmälle sora-pyörän suuntaukselle. Sileä pyörähdys G One-profiili ja Tubeless Easy -teknologia tekevät siitä miellyttävän matkustaa metsänreittejä ja liikkuvia kenttiä pitkin.

Tekniset tiedot:

Tuuman koko: 27,5x2,35

Etrto-koko: 60 584

Ranskalainen koko: 650x60B


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Schwalbe:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Schwalbe:n takaama takuu. Valitse yksi Pyörät ja renkaat kategorioista ja tutustu laajaan Pyörät ja renkaat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Schwalbe G-One Speed HS472 Foling SnakeSkin TLE Evo on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Schwalbe G-One Speed HS472 Foling SnakeSkin TLE Evo

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje