`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schwalbe

Schwalbe Ironman Evolution Line Handmade Tubular

  • Schwalbe Ironman Evolution Line Handmade Tubular
  • Schwalbe Ironman Evolution Line Handmade Tubular

Schwalbe Ironman Evolution Line Handmade Tubular

Tuotekuvaus Schwalbe Ironman Evolution Line Handmade Tubular

Schwalbe on kehittänyt renkaan erityisesti urheilun triathlon. Kunnianhimoinen triathlonisteille tänään käyttää erityisiä aika-ajo polkupyörää ja aerodynaamisesti optimoitu pyörät. Uuden Schwalbe Ironman on optimoitu Tässä kokoonpanossa. Vuonna valinnainen tubeless versio, se on erityisen nopeaa ja rikkoutumattomat. Nimi Ironman on tavaramerkki Maailman Triathlon Corporation (WTC), ja sitä käytetään lisenssillä Schwalbe.Tekniset tiedot:


- Typ: Tubular


- Compound: Onestar


- Execution: Käsintehdyt Tubular


- Iho: Lite


- Paino: 260 g (9 oz)


- Paine: 8,00-14,00 Bar (115-205 psi)


- Suurin kuormitus: 70 kgTekniikka:


V-Guard


Erittäin viiltosuojainkäsineet high-tech kuidun mahdollistaa varmistaa jopa erittäin kevyt renkaat satunnaisia ​​korkea pistonkestävyyttä. Yhdessä SnakeSkin sivuseinän suojaa, me kutsumme sitä Double Defense Technology.


Triple Star Yhdiste


Meidän paras ja hienostunut yhdiste. Triple yhdiste. Sopeutuneet täydellisesti tiettyyn tarkoitukseen. MTB (PaceStar, TRAILSTAR, VertStar), Roadrace (RaceStar, WetStar), Tour (ROADSTAR, Travelstar).


Tubeless.


On tuskin tubeless renkaat kilpapyöriä. Käytännössä tämä järjestelmä tarjoaa erinomaisia ​​etuja. Vierintävastus on huomattavasti pienempi kuin perinteisissä taitto ja putkimainen renkaat, koska tämä järjestelmä vähentää kitkaa tappioita. Samalla tubeless järjestelmät ovat erittäin turvallisia ja äkillinen ilma on lähes mahdotonta. Ei ole enää mitään putkia, jotka voivat ylikuumentua ja räjähtää. Sivupistosuoja nestelukkojen puhkaisee sisällä sekunnin kymmenystä.


Käsintehdyt Tubular


Käsi tekee putkimainen rengas on taidetta itsessään. Joten, koska tuotanto luonteeltaan selvästi valmistuksessa säännöllisesti polkupyörän renkaita, ne ovat yksinomaan valmistettu uusi Schwalbe tehtaan. Jokaisen, yksittäisen "käsityönä putkimainen" paljon huolellista käsityötä tarvitaan, niin vain pätevimmät ihmiset ovat töissä rakentaa kunkin renkaan ja käsin, ompele ja liimaa yhteen kunkin osan.


Tilaa Schwalbe:n tuotteet, kuten Ironman Evolution Line Handmade Tubular, meiltä parhailla hinnoilla. Tutustu bikeinn:aan, omaan pyöräily verkkokauppaasi ja löydä uskomattomia tarjouksia suoraan kotiskoneeltasi. Takaamme aina turvalliset maksut ja jäljitetyt tilaukset! Tilaa oma Schwalbe Ironman Evolution Line Handmade Tubular jo tänään ja täydennä varusteitasi. Nauti päivittäisestä urheilusta täysin siemauksin!

Ominaisuudet Schwalbe Ironman Evolution Line Handmade Tubular

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje