`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schwalbe

Schwalbe Marathon GT 365 HS475

  • Schwalbe Marathon GT 365 HS475
  • Schwalbe Marathon GT 365 HS475

Schwalbe Marathon GT 365 HS475

Tuotekuvaus Schwalbe Marathon GT 365 HS475

1 RENKAUS. 4 vuodenaikaa, 365 PÄIVÄÄ EI RENGANVAIHTOA TARVITTAVA.

Marathon GT 365 on ensimmäinen rengas, jolla ajat turvallisesti ympäri vuoden melkein kaikissa olosuhteissa. Uusi lamella-kulutuspinta ja erityisesti kehitetty ”FourSeason” -seos takaavat täydellisen pidon riippumatta siitä, mihin aikaan vuodessa pyöräilet. Tietenkin varustettu DualGuard-puhkaisinsuojaustekniikalla maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.


Schwalbe Marathon GT 365 HS475 on tuote, jonka löydät Renkaat kategoriasta, Pyörät ja renkaat:sta, omasta pyöräilyverkkokaupastasi, bikeinn:sta. Älä odota enää kauempaa tietääksesi kaikista uskomattomista bikeinn:n eduista ja tarjouksista. Mitkä ovat siis Schwalbe Marathon GT 365 HS475:n edut? Tämä tuote on suunniteltu erityisesti antamaan mukavuutta ja nautintoa pyöräily:n harrastamiseen.

Ominaisuudet Schwalbe Marathon GT 365 HS475

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Marathon gt

-

Erittäin vaikuttunut renkaista, rikkoutumisesta ja kuormittamattomuudesta teillä tai paloteillä.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje