up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Schwalbe

Schwalbe Marathon Performance GreenGuard Endurance Rigid

plus
  • Play videoSchwalbe Marathon Performance GreenGuard Endurance Rigid
  • Schwalbe Marathon Performance GreenGuard Endurance Rigid

Schwalbe Marathon Performance GreenGuard Endurance Rigid

Tuotekuvaus Schwalbe Marathon Performance GreenGuard Endurance Rigid

Alkuperäinen. Arkkityyppinen korkealuokkainen rengasrengas. GreenGuard. Erittäin elastinen, Intian kumikerros on 3 mm paksu. Green ei kuitenkaan ole vain väri vaan myös filosofia: Kolmasosa GreenGuardista koostuu kierrätetyistä lateksituotteista. "Ikääntymistä vastaan". Maratonin sivuseinän rakenne voi kestää tyypillistä halkeilua, joka johtuu ylikuormituksesta johtuen riittämättömästä inflaatiopaineesta kauemmin. Kestävyyskomponentti takaa myös kestävyyden.

Tekniset tiedot:

Runko: Musta heijastavalla viivalla

Iho: Twin Skin

Iho kuvaa sivuseinää

Lite: Kevyt ja ohut. Koostuu vain kumipinnoitetusta kotelosta.

Twin: Sivussa oleva ylimääräinen kumipäällyste suojaa leikkauksia vastaan ​​ja mahdollistaa tasaisen värityksen.

Snake: Erittäin kevyt ja tehokas suoja SnakeSkin-kangasta.

Paino: 700 g (25 oz)

Paine: 55,85 psi (4,0 6,0 bar)

Maksimikuorma: 90

Juoksupinta: HS 420

EPI: 67


Suunnitteletko Schwalbe Marathon Performance GreenGuard Endurance Rigid:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi bikeinn:n, pyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 22.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! bikeinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Schwalbe-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla pyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Schwalbe Marathon Performance GreenGuard Endurance Rigid

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (12)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Bikeinn pyörän renkaat .. loistava!

-

Suuri palvelu. Hirmuin lukiessani arvosteluja sen jälkeen kun olin tuonut pyörän renkaat. Kuitenkin tänään he saapuivat Uusi-Seelantiin hyvässä kunnossa muualta maailmasta. Voin vain sanoa palvelua minulle ja kokemukseni oli hieno. Tilaan ehdottomasti uudelleen.

Erinomainen rengas ja erittäin nopea toimitus

-

Ensimmäisen kerran tilaus bikeinnista ja se oli hieno kokemus. Loistava hinta renkaassa ja erittäin nopea toimitus. Minulla on ollut tämä rengas aiemmin ja kesti melkein 6000 km, joten oli aika toisella. Toivottavasti tämä kestää yhtä kauan.

Superrengas, tuhoutumaton !!!

-

Olen käyttänyt sitä jo jonkin aikaa, olen erittäin onnellinen, joten ystäväni osti myös tämän renkaan.

Erinomainen

-

Olin hieman epäilevä ennen kuin ostin vain. Koko, 700x23c, renkaan asennettavaksi melkein likaiselle kilpapyörälle ..... Sen sijaan minun on sanottava, että asfaltin sileys vaikutti minuun hyvin ja pito päällystämättömällä tiellä

Kovin rengas

-

Tämä on ehdottomasti maan kovin rengas. Sellaiset muodot kuin ikuisesti ilman reikiä, vain haittapuoli on asennuksen kovuus. Tunnen joitain ystäviä, jotka rikkovat rengasvivut.

Hyvät renkaat

-

Hyvät renkaat, olen tilannut paljon verkosta, mutta se on ensimmäinen rehu, jotka ovat hyvässä kunnossa. Ei kiertynyt ollenkaan!

Erinomainen

-

Minulla on ollut niitä toisella pyörällä, ne ovat täydellisiä kaupunkiin, hyvä pito märällä maalla, puhkaisunkestävyys ja hyvä näkyvyys, erittäin suositeltavia.

Paras työmatka ja pitkän matkan rengas

-

Rakastan näitä renkaita. Ne ovat minun renkaideni työmatkalle työstä / työstä ja myös pidemmille tieretkille. Ne ovat monikäyttöisiä renkaita. Rakasta heijastavaa nauhaa, joka toimii hyvin työmatkalle. Renkaat ovat vankat ja he saavat asuntoja harvoin. Upea hankinta. Kiitos.

Erinomainen

-

Rakastan näitä renkaita, olen käynyt yli vuoden ja minulla ei ole ollut puhkeamisia sen lisäksi, että minulla on alhainen vierintävastus.

Pyörä

-

kiitos

Classic allrounder

-

Suuri koko rengas, sietää paljon väärinkäytöksiä eikä sitä ole helppo pistää.

Hyvät renkaat

-

Nämä eivät ole kevyin rengas siellä, mutta ne ovat mukava syvä kulutuspinta, sileä ratsastus ja nopea.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up