`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schwalbe

Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Endurance

  • Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Endurance
  • Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Endurance

Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Endurance

Tuotekuvaus Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Endurance

Ominaisuudet:


Uuden Flat vähemmän rengas: Kun 10 vuotta, meillä on perusteellisesti uudistettu Marathon Plus. Ainoa todellinen tasainen vähemmän rengas saa uuden, dynaamisen profiilin ja tarjoaa monia sisäisiä parannuksia:


Vierintävastus: patentoitu, 5 mm paksu SmartGuard kerros, verrattuna kaikkiin geneeristen tuotteiden, on merkittävä etu vierintävastus. Olemme edelleen jatkettu etumatkansa uusimman version.


Kierrätys: Myös SmartGuard, me nyt käyttää osa kierrätettyä kumia vanhoista lateksituotteet.


"Anti ikääntymisen" sivuseinä: Nyt kestää paljon kauemmin ennen deveolping rumia halkeamia, kun niihin käyttää liian alhainen ilmanpaine.


Osta nyt Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Endurance niinkin edulliseen hintaan kuin 30.99 $. Schwalbe:n valmistama Marathon Plus SmartGuard Endurance:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Pyörät ja renkaat-osastomme Renkaat:a.

Ominaisuudet Schwalbe Marathon Plus SmartGuard Endurance

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Schwalbe maraton plus

-

Yleensä voimakas kumi. On sääli kapeahkolla. Liian raskas kuitenkin, ja se on vaikea asentaa, mutta antiprokol arvoista!

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje