up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Schwalbe

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ Tyre

plus
  • Play videoSchwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ Tyre
  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ Tyre

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ Tyre

Tuotekuvaus Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ Tyre

Kun 10 vuotta, meillä on perusteellisesti uudistettu Marathon Plus. Ainoa todellinen tasainen vähemmän rengas saa uuden, dynaamisen profiilin ja tarjoaa monia sisäisiä parannuksia: lähtötasona hinta.


Vierintävastus. Patentoitu, 5 mm paksu SmartGuard kerros, verrattuna kaikkiin geneeristen tuotteiden, on merkittävä etu vierintävastus. Olemme edelleen jatkettu etumatkansa uusimman version.


"Anti ikääntymisen" sivuseinä. Nyt kestää paljon kauemmin ennen kuin aletaan kehittää ruma halkeamia, kun niihin käyttää liian alhainen ilmanpaine.Tekniikka:


SmartGuard


Tehokkain suoja vyö on pyörä renkaita. Toisin sanoen: flatless. Solid, 5 mm paksu kerros erittäin joustava erityistä kumia tarjoaa pysyvän suojelun. Myös tapauksessa upotettuja objekteja. Jopa nastoja ei ole ongelma tälle renkaan.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ Tyre:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ Tyre:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Renkaat valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 26´´ Tyre

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (8)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Superrengas

-

Luotettava sellaisena kuin se on. Ace-tuote

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvälaatuinen rengas intensiiviseen käyttöön erityyppisissä lattiatyypeissä ja erittäin puhkeamaton. Pikatoimitus. Se oli kolmas ostoni, joka tehtiin Bikeinn-verkkosivuston kautta, ja palvelu oli aina erinomaista.

Hyvälaatuinen tuote

-

Tilaamani tuote vastaanotettiin Indonesiassa 20 päivässä turvallisessa kunnossa. Maksoin tuonnista 13 dollaria, ja tavarat toimitettiin suoraan talooni Bandungiin, Länsi-Jaavalle. Tuotteet lähetetään tilauksesta ja tarpeen mukaan, koska aion tehdä ajan saaren yli polkupyörällä. Kiitos trekkinn-tiimille

Ç

-

Oikein hyvä

Super rengas

-

erittäin hyvä rengas, erittäin hyvä pito löysällä maaperällä ja helppo asfaltilla, käytetään AZUB-pyörässä

Upea tuote

-

Erinomainen tuote. Raskaat renkaat, mutta erinomaisella suojauksella. Vastaanotettu täällä Brasiliassa ilman ongelmia ja maksat verot.

Toimii hyvin

-

Heijastava bändi ulkoseinä on erittäin tervetullut lisäominaisuus.

Paras vaihtoehto

-

Suuri kela, Sivupistosuoja. Pyöräily paras vaihtoehto.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up