up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Schwalbe

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

plus
  • Play videoSchwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre
  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

Tuotekuvaus Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

Kun 10 vuotta, meillä on perusteellisesti uudistettu Marathon Plus. Ainoa todellinen tasainen vähemmän rengas saa uuden, dynaamisen profiilin ja tarjoaa monia sisäisiä parannuksia: lähtötasona hinta.


Vierintävastus. Patentoitu, 5 mm paksu SmartGuard kerros, verrattuna kaikkiin geneeristen tuotteiden, on merkittävä etu vierintävastus. Olemme edelleen jatkettu etumatkansa uusimman version.


Anti ikääntyminen "sivuseinä. Nyt kestää paljon kauemmin ennen kuin aletaan kehittää ruma halkeamia, kun niihin käyttää liian alhainen ilmanpaine.Tekniikka:


SmartGuard:

Tehokkain suoja vyö on pyörä renkaita. Toisin sanoen: flatless. Solid, 5 mm paksu kerros erittäin joustava erityistä kumia tarjoaa pysyvän suojelun. Myös tapauksessa upotettuja objekteja. Jopa nastoja ei ole ongelma tälle renkaan.


Jos etsit korkealaatuisia Renkaat tuotteita, siinä tapauksessa Renkaat täyttää odotuksesi. Suosittelemme sinulle Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre:a, jonka tämänhetkinen hinta on 31.99 $ ja tuotetta löytyy runsaasti varastostamme. bikeinn on paras vaihtoehto sinulle, joka etsit korkealaatuisia pyöräily varusteita edulliseen hintaan. Jos löydät halvemman hinnan Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre:lle toiselta taholta, kerro siitä meille ja tarjoamme sinulle vieläkin paremman hinnan!

Ominaisuudet Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance 700 Tyre

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (10)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Nopea toimitus

-

ennen ilmoitettua päivämäärää vastaanotettu tuote. nopea toimitus. ei ole vielä asennettu pyörään, mutta laatu on kohtaamispaikalla. yrittää pitkällä aikavälillä.

Schwalbe maraton plus renkaat

-

Minulla on ollut kaikki kolme polkupyörääni kuluneet Marathon-renkailla viimeisten seitsemän vuoden aikana, ja toistaiseksi niillä on ollut vain yksi lävistys - ja se johtui jostakin, joka olisi rikkonut tavallisen auton renkaan, älä välitä polkupyörän renkaasta. Renkaan ulkoseinän heijastinnauha on myös erinomainen idea, vaikka se toisinaan antaa tienkäyttäjille vaikutelman, että ratsastetaan eräänlaisena ilotulitteena. Silti paremmin nähty kuin ei nähty.

Hyvä tuote

-

Tuote täyttää mittatiedot. Nopea asennus. Heijastava nauha on selvästi näkyvissä. Toimitetaan taittamatta, joten se on täydellisessä kunnossa.

Yläosa pitkiä matkoja varten

-

Schwalbe on tuotemerkki, jota ei tarvitse esitellä. Näitä renkaita suositellaan etenkin niille, jotka haluavat unohtaa puhkeamisen. Lujuus ja kestävyys ovat korkeimmillaan painon kustannuksella, joka 700x47-koossa ylittää yhden kilogramman.

Schwalbe maraton plus kierrosrenkaat

-

Erittäin vankka ja hyvin tehty. Lävistystä estävä nauha tuntuu kosketukselta ja näyttää lupaavalta. Kauniit heijastavat koristeet sivuilla. Hyvä hinta! Nyt minun täytyy kokeilla niitä kentällä

Erinomainen hinta

-

Schwalbe maratonikierros plus laadukas tuote parhaaseen ja halvimpaan hintaan .... toimitus muutama päivä ennustettua pidempään, mutta ajankohtaisissa kysymyksissä silti erittäin vaikuttunut ja yli tyytyväinen. Kiitos

700 = 29 "??

-

Olen erittäin kiinnostunut tästä MARATHON PLUS TOUR HS 404 -renkaasta, mutta minulla on kysymys toimenpiteistä, päästäkö 29 "pyörään. Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä rengas on tarkoitettu 700–28 tuuman pyörille.
Terveiset.

Sovituskoko

-

Hallo Wil tämä rengas sopii 38 622, 700x38c kiitos vastauksesta.

asiantuntijamme vastaavat

hei, kyllä, se sopii ERTRO 622-38 -pyörään.
Terveiset.

Kysymys ilman renkaita

-

Voidaanko putkittomia renkaita käyttää vakiona (vanhemmassa) vanteessa? Jos ei, voidaanko niitä käyttää putkien kanssa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, niitä voidaan käyttää ilman putkia, jos asennat reunateipin ilman putkia.
Terveiset.

Schwalben maraton plus kiertue 28x1.60

-

Suuri osto ja nopea palvelu, renkaat ovat pyörillä ja ovat hienoja, ajaa tänään ensin lasin yli ilman puhkaisua.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up