`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schwalbe

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid
  • Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

Tuotekuvaus Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

Kun 10 vuotta, meillä on perusteellisesti uudistettu Marathon Plus. Ainoa todellinen tasainen vähemmän rengas saa uuden, dynaamisen profiilin ja tarjoaa monia sisäisiä parannuksia: lähtötasona hinta.


Vierintävastus. Patentoitu, 5 mm paksu SmartGuard kerros, verrattuna kaikkiin geneeristen tuotteiden, on merkittävä etu vierintävastus. Olemme edelleen jatkettu etumatkansa uusimman version.


Anti ikääntyminen "sivuseinä. Nyt kestää paljon kauemmin ennen kuin aletaan kehittää ruma halkeamia, kun niihin käyttää liian alhainen ilmanpaine.Tekniikka:


SmartGuard:

Tehokkain suoja vyö on pyörä renkaita. Toisin sanoen: flatless. Solid, 5 mm paksu kerros erittäin joustava erityistä kumia tarjoaa pysyvän suojelun. Myös tapauksessa upotettuja objekteja. Jopa nastoja ei ole ongelma tälle renkaan.


Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid:lla on Schwalbe:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Renkaat kategorian Pyörät ja renkaat tuotteilla.

Ominaisuudet Schwalbe Marathon Plus Tour SmartGuard Endurance Rigid

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (16)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Hyvä tuote

-

Erittäin hyvälaatuinen rengas intensiiviseen käyttöön erityyppisissä lattiatyypeissä ja erittäin puhkeamaton. Pikatoimitus. Se oli kolmas ostoni, joka tehtiin Bikeinn-verkkosivuston kautta, ja palvelu oli aina erinomaista.

Schwalbe maraton plus renkaat

-

Minulla on ollut kaikki kolme polkupyörääni kuluneet Marathon-renkailla viimeisten seitsemän vuoden aikana, ja toistaiseksi niillä on ollut vain yksi lävistys - ja se johtui jostakin, joka olisi rikkonut tavallisen auton renkaan, älä välitä polkupyörän renkaasta. Renkaan ulkoseinän heijastinnauha on myös erinomainen idea, vaikka se toisinaan antaa tienkäyttäjille vaikutelman, että ratsastetaan eräänlaisena ilotulitteena. Silti paremmin nähty kuin ei nähty.

Hyvä tuote

-

Tuote täyttää mittatiedot. Nopea asennus. Heijastava nauha on selvästi näkyvissä. Toimitetaan taittamatta, joten se on täydellisessä kunnossa.

Hyvälaatuinen tuote

-

Tilaamani tuote vastaanotettiin Indonesiassa 20 päivässä turvallisessa kunnossa. Maksoin tuonnista 13 dollaria, ja tavarat toimitettiin suoraan talooni Bandungiin, Länsi-Jaavalle. Tuotteet lähetetään tilauksesta ja tarpeen mukaan, koska aion tehdä ajan saaren yli polkupyörällä. Kiitos trekkinn-tiimille

Yläosa pitkiä matkoja varten

-

Schwalbe on tuotemerkki, jota ei tarvitse esitellä. Näitä renkaita suositellaan etenkin niille, jotka haluavat unohtaa puhkeamisen. Lujuus ja kestävyys ovat korkeimmillaan painon kustannuksella, joka 700x47-koossa ylittää yhden kilogramman.

Schwalbe maraton plus kierrosrenkaat

-

Erittäin vankka ja hyvin tehty. Lävistystä estävä nauha tuntuu kosketukselta ja näyttää lupaavalta. Kauniit heijastavat koristeet sivuilla. Hyvä hinta! Nyt minun täytyy kokeilla niitä kentällä

Erinomainen hinta

-

Schwalbe maratonikierros plus laadukas tuote parhaaseen ja halvimpaan hintaan .... toimitus muutama päivä ennustettua pidempään, mutta ajankohtaisissa kysymyksissä silti erittäin vaikuttunut ja yli tyytyväinen. Kiitos

Ç

-

Oikein hyvä

700 = 29 "??

-

Olen erittäin kiinnostunut tästä MARATHON PLUS TOUR HS 404 -renkaasta, mutta minulla on kysymys toimenpiteistä, päästäkö 29 "pyörään. Kiitos

asiantuntijamme vastaavat

Hei, tämä rengas on tarkoitettu 700–28 tuuman pyörille.
Terveiset.

Sovituskoko

-

Hallo Wil tämä rengas sopii 38 622, 700x38c kiitos vastauksesta.

asiantuntijamme vastaavat

hei, kyllä, se sopii ERTRO 622-38 -pyörään.
Terveiset.

Kysymys ilman renkaita

-

Voidaanko putkittomia renkaita käyttää vakiona (vanhemmassa) vanteessa? Jos ei, voidaanko niitä käyttää putkien kanssa?

asiantuntijamme vastaavat

Hei, niitä voidaan käyttää ilman putkia, jos asennat reunateipin ilman putkia.
Terveiset.

Schwalben maraton plus kiertue 28x1.60

-

Suuri osto ja nopea palvelu, renkaat ovat pyörillä ja ovat hienoja, ajaa tänään ensin lasin yli ilman puhkaisua.

Super rengas

-

erittäin hyvä rengas, erittäin hyvä pito löysällä maaperällä ja helppo asfaltilla, käytetään AZUB-pyörässä

Upea tuote

-

Erinomainen tuote. Raskaat renkaat, mutta erinomaisella suojauksella. Vastaanotettu täällä Brasiliassa ilman ongelmia ja maksat verot.

Toimii hyvin

-

Heijastava bändi ulkoseinä on erittäin tervetullut lisäominaisuus.

Paras vaihtoehto

-

Suuri kela, Sivupistosuoja. Pyöräily paras vaihtoehto.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje