`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schwalbe

Schwalbe One HT Raceguard Tubular

  • Schwalbe One HT Raceguard Tubular
  • Schwalbe One HT Raceguard Tubular

Schwalbe One HT Raceguard Tubular

Tuotekuvaus Schwalbe One HT Raceguard Tubular

Kevät Classics. Olemme nyt täysin optimoitu 28 mm putkimainen renkaat kilpa äärimmäisen vaatimuksia materiaalin. Sen suuri määrä ja vahvistanut ruho tämä rengas on nyt ihanteellinen Paris Roubaix, Flanderin tai Strade Bianche. Se voidaan tunnistaa klassinen beige sivuseinän.

Tekniset tiedot:

Yhdiste: Onestar

PSI: 115 205

Paino: 260 g

EPI: 107


Nyt voit tilata urheiluvarusteesi lähtemättä kotoasi mihinkään bikeinn:ssa, omassa pyöräilyvarusteisiin erikoistuneessa verkkokaupassa. Haluamme, että voit nauttia vapaa-ajastasi ainutlaatuisella ja nautinnollisella tavalla, joten tarjoamme suuren valikoiman korkealaatuisia Renkaattuotteita suoraan Schwalbe:lta. Kysy meiltä lisää pyöräilytuotteista, kuten Schwalbe One HT Raceguard Tubular, jotka on suunniteltu antamaan sinulle täydellisen mukavuuden ja nautinnon harrastaessasi urheilua tai päivittäisiä aktiviteettejasi.

Ominaisuudet Schwalbe One HT Raceguard Tubular

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje