`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schwalbe

Schwalbe Procore Pack 27.5 inches

  • Schwalbe Procore Pack 27.5 inches
  • Schwalbe Procore Pack 27.5 inches

Schwalbe Procore Pack 27.5 inches

Tuotekuvaus Schwalbe Procore Pack 27.5 inches

Off road: Ajaminen pienempi paine tarkoittaa parempaa suorituskykyä ... mutta samalla se lisää riskiä epäonnistumisia. Raja on toistaiseksi noin 20 psi, jonka alapuolella sen tuskin mahdollista uskaltaa ajaa normaalia MTB renkaat.

Mutta mitään pysyy samana: Tulevaisuudessa ilmanpaine voidaan säätää renkaiden kaksinkertainen kammiot. Vuonna ulkokammio, ilmanpaine on erittäin pieni ihanteellinen maksimaalisen off road suorituskykyä. Kammiossa, suoraan vanteen, on korkea ilmanpaine - jopa erittäin voimakas vaikutus voi lommo vanteen reunan. Samalla, sisäinen korkean paineen järjestelmä turvaa renkaan kehälle. "Röyhtäily", pelätty menetys ilman alhaisessa paineessa tavanomaisissa sisärenkaattoman järjestelmissä, on mahdotonta.

Rengaspaine voidaan lyhentää vähintään 14 psi, mikä tarjoaa valtavan määrän pitoa.

ven on roughest maastorenkaat "keppi" maahan.

Rengas tarjoaa erittäin herkkä iskunvaimennus. Koska extra pehmusteet ja veto on paljon parempi jarrutukseen ja luistonesto.

Ei enää vaaraa käärme puree. Vanteet ovat erittäin hyvin suojattu vääntyminen. Jopa vaativissa olosuhteissa, huomattavasti kevyempi renkaita voidaan käyttää.

Erinomainen hätäkäyttöohjelmaan ominaisuudet johtuvat sisäisen korkeapaineilman kammiossa.

Procore voidaan käyttää minkä tahansa tubeless MTB rengas: Punnitus ca. 200 g per pyörä. Yhteensopiva kaikkien pyörien merkistä riippumatta. Sisäinen vanteen leveys 23mm. Sarjatuotannon on käynnissä. Myydään 2 kpl kaikki tarvittavat komponentit, jotta muuntaa täydellinen pyörä. Myöhemmin komponentteja myös erikseen saatavana varaosina.


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Schwalbe Procore Pack 27.5 inches:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Schwalbe Procore Pack 27.5 inches:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Korjaus valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Schwalbe Procore Pack 27.5 inches

Tuotetyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje