up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Schwalbe

Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless MTB Tyre

plus
  • Play videoSchwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless MTB Tyre
  • Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless MTB Tyre

Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless MTB Tyre

Tuotekuvaus Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless MTB Tyre

Tämä kevyt, raketti "täyttää monia vaatimuksia kaikki samaan aikaan: uskomaton pito erittäin kevyt ja vierintävastusta, jossa kaikki tekniset tarkennukset aluksessa jo 127 EPI Evo ruho, PaceStar Triple yhdiste, erinomainen itsepuhdistuva, avoin kulutuspinta profiilia.Tekniikka:


Tubeless Tekniikka:


Me Schwalbe uskomme että Tubeless on renkaan tulevaisuuden teknologiaa!

Olipa maastopyörä, maantieajo tai farmari. Kaikkien kunnianhimoinen urheilu ratsastajat Tubeless on oikea valinta. Tubeless renkaat tarjoaa selkeitä etuja nopeuden, mukavuuden, pitoa ja lävistyslujuus.


Ei ole kitkaa renkaan ja putken. Tämä ratkaisevasti vähentää vierintävastusta.


Tubeless voidaan ratsastetaan alemmilla ilmanpaine suorituskyvystä tinkimättä! Tämä tuo merkittäviä etuja mukavasti, mutta myös huomattavasti enemmän valvontaa kriittisissä tilanteissa ja karkea polkuja.


Tubeless järjestelmät tarjoavat erittäin lävistyslujuus. Äkillinen menetys ilmaa täynnä putkia tai venttiili raapustaa on mahdotonta. Samalla Sivupistosuoja nestelukkojen puhkaisee ajon ja muutaman sekunnin kymmenystä.


Tubeless Helppo / käärmeennahka:


Uusi s Andard meidän Evo renkaita. Uusi kyljessä yksikuitukudos tuo kolme etuja aikaisempiin SnakeSkin kangas: Vielä parempi leikata vastus, paremman suojan ja mikä tärkeintä se mahdollistaa erittäin helpon Tubeless muuntaminen.


Nestemäisten tiivistettä neccessary, mutta muuten asennus on yhtä helppoa kuin todellisia Tubeless renkaat. Aikaa vievää muuntaminen edellytti tiivistä ravistellen ja usein


Liteskin


Kevyin vaihtoehto. LiteSkin MTB renkaat luopua käärmeennahka, mutta silti on korkeapaine kestävä rengas helmiä. Jos et mielessä ylimääräistä vaivaa, nämä renkaat voi myös muuntaa Tubeless käyttämällä nestemäistä tiivisteellä.


Ostamalla Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless MTB Tyre:n, voit olla varma pyöräilyvarusteidesi laadusta. Lisäksi, bikeinn:sta löydät kaikki korkealaatuiset urheilutuotteet markkinoiden edullisimmilla hinnoilla. Valitse meidät omaksi pyöräilykaupaksesi ja keskity Schwalbe-varusteiden mukavuuteen ja liikunnasta nauttimiseen. pyöräily asiantuntijamme jakavat rehelliset mielipiteensä auttaakseen sinua tehdäksesi parhaan valinnan. Meiltä löydät aina korkealaatuiset Pyörät ja renkaatvarusteet edullisesti.

Ominaisuudet Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar 27.5´´ Tubeless MTB Tyre

Väri
Suositeltava käyttötarkoitus
Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Schwalbe raketti ron

-

Nämä tyypit ovat nopeita ja pito ja työnnä erittäin ennustettavasti kaikki paitsi mutainen olosuhteissa kuin olisi odotettavissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up