`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Schwalbe

Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar

  • Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar
  • Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar

Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar

Tuotekuvaus Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar

Tämä kevyt, raketti "täyttää monia vaatimuksia kaikki samaan aikaan: uskomaton pito erittäin kevyt ja vierintävastusta, jossa kaikki tekniset tarkennukset aluksessa jo 127 EPI Evo ruho, PaceStar Triple yhdiste, erinomainen itsepuhdistuva, avoin kulutuspinta profiilia.Tekniikka:


Tubeless Tekniikka:


Me Schwalbe uskomme että Tubeless on renkaan tulevaisuuden teknologiaa!

Olipa maastopyörä, maantieajo tai farmari. Kaikkien kunnianhimoinen urheilu ratsastajat Tubeless on oikea valinta. Tubeless renkaat tarjoaa selkeitä etuja nopeuden, mukavuuden, pitoa ja lävistyslujuus.


Ei ole kitkaa renkaan ja putken. Tämä ratkaisevasti vähentää vierintävastusta.


Tubeless voidaan ratsastetaan alemmilla ilmanpaine suorituskyvystä tinkimättä! Tämä tuo merkittäviä etuja mukavasti, mutta myös huomattavasti enemmän valvontaa kriittisissä tilanteissa ja karkea polkuja.


Tubeless järjestelmät tarjoavat erittäin lävistyslujuus. Äkillinen menetys ilmaa täynnä putkia tai venttiili raapustaa on mahdotonta. Samalla Sivupistosuoja nestelukkojen puhkaisee ajon ja muutaman sekunnin kymmenystä.


Tubeless Helppo / käärmeennahka:


Uusi s Andard meidän Evo renkaita. Uusi kyljessä yksikuitukudos tuo kolme etuja aikaisempiin SnakeSkin kangas: Vielä parempi leikata vastus, paremman suojan ja mikä tärkeintä se mahdollistaa erittäin helpon Tubeless muuntaminen.


Nestemäisten tiivistettä neccessary, mutta muuten asennus on yhtä helppoa kuin todellisia Tubeless renkaat. Aikaa vievää muuntaminen edellytti tiivistä ravistellen ja usein


Liteskin


Kevyin vaihtoehto. LiteSkin MTB renkaat luopua käärmeennahka, mutta silti on korkeapaine kestävä rengas helmiä. Jos et mielessä ylimääräistä vaivaa, nämä renkaat voi myös muuntaa Tubeless käyttämällä nestemäistä tiivisteellä.


Älä odota enää ostaaksesi Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Renkaat tuotteita Pyörät ja renkaat kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Renkaat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Schwalbe Rocket Ron SnakeSkin TL Easy PaceStar

Pyörän halkaisija
Renkaan tyyppi
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Schwalbe raketti ron

-

Nämä tyypit ovat nopeita ja pito ja työnnä erittäin ennustettavasti kaikki paitsi mutainen olosuhteissa kuin olisi odotettavissa.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje