`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Scott

Scott Syncros FL 1.5

  • Scott Syncros FL 1.5
  • Scott Syncros FL 1.5

Scott Syncros FL 1.5

Tuotekuvaus Scott Syncros FL 1.5

KÄYTTÖALUE: MTB ja tienvastus PERUS: Nailonvahvistetut hiilikiskot: Titaani ontto 7x7mm VAIHE: PU-kevyt kansi: mikrokudoslomake: Keskikanava GEOMETRIA: Kapea Leveä 275x143mm 275x132mm û APPROX.: Kapea Leveä 230g 225g û


Scott Syncros FL 1.5 on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi. Täydennä varustekokoelmaasi myös muilla Satulattuotteill ja nauti elämästäsi enemmän, kuin koskaan aikaisemmin. Jotkut Polkupyörän osattuotteista ovat erikoistarjouksessa. Löydä kaikki tarjoukset bikeinn:ssa! Tarjoamme suuren valikoiman Scott-tuotteita, jotka ovat tunnettuja korkealaatuisesta materiaalistaan ja uskomattoman kestävästä suorituskyvystään.

Ominaisuudet Scott Syncros FL 1.5

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Samankaltaisia tuotteita

Näytä kaikki tuotteet

Sulje