`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle italia

Selle italia SLR Tekno Flow

  • Selle italia SLR Tekno Flow
  • Selle italia SLR Tekno Flow

Selle Italia SLR Tekno Flow

Tuotekuvaus Selle italia SLR Tekno Flow

TEKNISET TIEDOT:

Paino: 110 g

Rata: CarboKeramic ø 7 × 9 mm

Koko: 131 × 275 mm

Käytä: Road

Värit: Carbonio

OMINAISUUDET:

Firba Tek

Super Flow

100% hiiltä

valo

Carbo keramiikka


Jos olet kiinnostunut Selle italia:n SLR Tekno Flow tuotteesta, voimme iloisesti ilmoittaa, että löydät sen valikoimastamme ja tarjoamme sen markkinoiden edullisimmalla hinnalla. Polkupyörän osat tuotteet Selle italia-tuotemerkiltä ovat markkinoiden korkealaatuisimpia. Selle italia suunnittelee korkealaatuisia ja innovatiivisia pyöräily tuotteita, jotka on räätäköity asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joten tutustu tarjouksiimme ja tilaa oma Selle italia SLR Tekno Flow jo tänään!

Ominaisuudet Selle italia SLR Tekno Flow

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ensimmäinen yhteys

-

Ensimmäinen asia oli vahvistaa satulan paino. Tarkkuusvaa'ani oli 105 g !!! Pieni 15 km: n koulutus saapui toteutumaan. Ihanteellinen sijainti löydettiin välittömästi ilman mitään vaikeuksia. Se näyttää anatomiselta satulalta, joka on tehty minulle. Aivan loistava. Estetiikka saavutettu erittäin hyvin. Vain vastaan: €€€, mutta se oli sen arvoista. Asensin sen -1 ° -tasolla. Etäisyyteni ischian välillä = 90mm.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje