up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Tilauksen palautus

Selle san marco

Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow Saddle

plus
  • Play videoSelle san marco Regale Racing ProTek Narrow Saddle
  • Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow Saddle

Selle San Marco Regale Racing ProTek Narrow Saddle

Tuotekuvaus Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow Saddle

Toinen grafiikka variantti, omistettu pyöräilijöille, jotka tarvitsevat laajempaa istuin ja valitse leveä koko Regale: Team grafiikka, jossa erottuva ja aggressiivinen punainen salama musta kansi, saada satula lainkaan samanlainen PRO ratsastajat itse . Sano hyvästit perinteisille niitit tyypillinen takaosan kannen, tänään yhä enemmän modernia ja teknologian. Restyling ei vaikuta ergonomia ja sellaista istuinta, joka on aina ominaista tämä satula: ihanteellinen niille, jotka etsivät malli lattaprofiiliksi (suora), varmistaa edestakaisin liikkeen aikana polkea, jotta hyödyntää koko saddless pinta.Tekniset tiedot:


Rail: Xsilite

Shell: hiilikuituvahvisteisia

Täyte: BioFoam

Cover: Microfeel

Pituus / leveys: 278x148 mm

Paino: 199 g.

Taso: Racing

Väri: TeamTekniikka:


BioFoam: Biodynaaminen rakenne, joka seuraa liikkeitä lantion aikana polkeminen, joka takaa, pienempi paino, kestävä vastus ja ihanteellisen tuen. "Suljettuja soluja" pinta vakuuttaa vedenhylkivyyden täyte.


Hiilikuituvahvisteisia: Nylon korkea ominaisuuksia, rikastettu suuri osa pitkä hiilikuitu, vahvistaakseen ominaisuudet lujuutta, jäykkyyttä ja kestävyyttä vaarantamatta painoa.


MICROFEEL: hengittävä ja kulutusta kestävä kansi. Se on kevyempi kuin perinteiset materiaalit ja vähemmän muotoaan muuttava. Anti luistavat vaikutus ylimääräisen otteen satulasta. Bioyhteensopivat materiaalia.


XSILITE: Se on aine, jolla on suuri osa piitä, jonka hiukkasten titaania ja hiiltä. Kevyt ja vahva, se osoittautuu kestävät kaikissa sääolosuhteissa. Prosessin varkain takaa paremman lujuuden vastaan ​​väsymys stressiä.


Haluatko tietää, mitä muita pyöräilytuotteita Selle san marco tarjoaa? bikeinn:sta voit tilata kaikkia Satulat tuotteita, jotta voit nauttia ja hyötyä urheilusta täysin siemauksin ilman komplikaatioita. Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow Saddle on juuri nyt alennuksessa! Hyödynnä tätä uskomatonta tarjousta ja tilaa verkkokaupastamme rauhassa turvallisen maksujärjestelmämme kautta ja nauti korkealaatuisesta asiakaspalvelustamme.

Ominaisuudet Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow Saddle

Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up