`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle san marco

Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow

  • Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow
  • Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow

Selle San Marco Regale Racing ProTek Narrow

Tuotekuvaus Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow

Toinen grafiikka variantti, omistettu pyöräilijöille, jotka tarvitsevat laajempaa istuin ja valitse leveä koko Regale: Team grafiikka, jossa erottuva ja aggressiivinen punainen salama musta kansi, saada satula lainkaan samanlainen PRO ratsastajat itse . Sano hyvästit perinteisille niitit tyypillinen takaosan kannen, tänään yhä enemmän modernia ja teknologian. Restyling ei vaikuta ergonomia ja sellaista istuinta, joka on aina ominaista tämä satula: ihanteellinen niille, jotka etsivät malli lattaprofiiliksi (suora), varmistaa edestakaisin liikkeen aikana polkea, jotta hyödyntää koko saddless pinta.Tekniset tiedot:


Rail: Xsilite

Shell: hiilikuituvahvisteisia

Täyte: BioFoam

Cover: Microfeel

Pituus / leveys: 278x148 mm

Paino: 199 g.

Taso: Racing

Väri: TeamTekniikka:


BioFoam: Biodynaaminen rakenne, joka seuraa liikkeitä lantion aikana polkeminen, joka takaa, pienempi paino, kestävä vastus ja ihanteellisen tuen. "Suljettuja soluja" pinta vakuuttaa vedenhylkivyyden täyte.


Hiilikuituvahvisteisia: Nylon korkea ominaisuuksia, rikastettu suuri osa pitkä hiilikuitu, vahvistaakseen ominaisuudet lujuutta, jäykkyyttä ja kestävyyttä vaarantamatta painoa.


MICROFEEL: hengittävä ja kulutusta kestävä kansi. Se on kevyempi kuin perinteiset materiaalit ja vähemmän muotoaan muuttava. Anti luistavat vaikutus ylimääräisen otteen satulasta. Bioyhteensopivat materiaalia.


XSILITE: Se on aine, jolla on suuri osa piitä, jonka hiukkasten titaania ja hiiltä. Kevyt ja vahva, se osoittautuu kestävät kaikissa sääolosuhteissa. Prosessin varkain takaa paremman lujuuden vastaan ​​väsymys stressiä.


Jos haluat ostaa Selle san marco:n parhaita Polkupyörän osattuotteita, olet saapunut oikeaan paikkaan! bikeinn:ssa teemme yhteistyötä alan kuuluisimpien tuotemerkkien, kuten Selle san marco:n kanssa, tarjotaksemme sinulle parasta laatua parhailla hinnoilla kaikista pyöräilytuotteistamme, kuten Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow. Tee tilauksesi nyt ja vastaanota Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow kotiovellesi mahdollisimman pian.

Ominaisuudet Selle san marco Regale Racing ProTek Narrow

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje