up

`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Tietoja myyjästä

Myydään ja lähetetään

Vijzelstraat 68-78
1017 HL Amsterdam
Netherlands

4.5

55 opiniones

50 días de devolución

Envío y devolución gratis

Envío rápido con DHL

Tilauksen palautus

Inicia sesión en MI CUENTA. Devuelve los artículos en su embalaje original. Los artículos devueltos deben incluir etiquetas y cualquier embalaje, p. ej. los zapatos deben ser devueltos con la caja original y devolverse en perfectas condiciones (sin usar, con etiquetas, en su embalaje original). Utiliza un paquete / embalaje nuevo para asegurarte de que no se adhieran etiquetas o cinta adhesiva en el embalaje original del producto. Coloca la etiqueta de devolución en el exterior del embalaje y envía el paquete a la dirección indicada en la etiqueta de devolución.

Selle SMP

Selle SMP Avant Carbon Saddle

Selle SMP Avant Carbon Saddle

plus
  • Play videoSelle SMP Avant Carbon Saddle
  • Selle SMP Avant Carbon Saddle
  • Selle SMP Avant Carbon Saddle

Selle SMP Avant Carbon Saddle

Tuotekuvaus Selle SMP Avant Carbon Saddle

Avant käyttää laajempaa elin kuin muut SMP4BIKE malleja. Erittäin mukava pehmuste takaa maksimaalisen mukavuuden. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina värillisin versioissa. AVANT on hieman lyhyempi, ja se on varustettu melko leveä runko. Se on erinomainen paikka kaikille niille, jotka haluavat mukavuutta. Patentoitu toiminnoille Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti taka antaa nämä mallit mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. On myös suositeltavaa retkipolkupyörät. Sopii ihmisille kohtuullisen kaukana ja leveä pelvises, myös tarkoitettu naisille pyöräilijöille.

Tekniset tiedot:

Paino: 300g

Mitat: 269 x 154 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Runko: Nylon 12 täynnä hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen värillisin versioissa

Kehys: hiilikuitu

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Juuri nyt, Selle SMP Avant Carbon Saddle on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Polkupyörän osat katalogista Satulat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Satulat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Selle SMP Avant Carbon Saddle

Väri
Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat) coinns

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

clouse menu Sulje
up up