`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Avant Carbon

  • Selle SMP Avant Carbon
  • Selle SMP Avant Carbon

Selle SMP Avant Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Avant Carbon

Avant käyttää laajempaa elin kuin muut SMP4BIKE malleja. Erittäin mukava täyte takaa maksimaalisen mukavuuden. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. AVANT on hieman lyhyempi ja se on varustettu melko leveä runko. Se on erinomainen paikka kaikille niille, jotka haluavat mukavuutta. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. On myös suositeltavaa retkipolkupyörät. Sopii ihmisille keskipitkän leveä ja laaja pelvises, myös tarkoitettu naisille pyöräilijöille.

Tekniset tiedot:

Paino: 300 g


Älä odota enää ostaaksesi Selle SMP Avant Carbon reilummilla myyntiehdoilla ja markkinoiden parhailla hinnoilla. Lisäksi, bikeinn:sta löydät myös muita Satulat tuotteita Polkupyörän osat kategoriasta, joita saatat tarvita varustekokoelmaasi. Osta Selle SMP Avant Carbon ja saat sen kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Tsekkaa myös Satulat tarjoukset tehdäksesi parhaan parhaan mahdollisen diilin.

Ominaisuudet Selle SMP Avant Carbon

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Arvostelut smp avant

-

Erittäin mukava pitkillä ajoilla Hieman raskas ja kallis ... mutta toimii erittäin hyvin 62-vuotiailla luudeni kanssa

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje