`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Selle SMP

Selle SMP Avant

  • Selle SMP Avant
  • Selle SMP Avant

Selle SMP Avant

Tuotekuvaus Selle SMP Avant

Avant käyttää laajempaa elin kuin muut SMP4BIKE malleja. Erittäin mukava täyte takaa maksimaalisen mukavuuden. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. AVANT on hieman lyhyempi ja se on varustettu melko leveä runko. Se on erinomainen paikka kaikille niille, jotka haluavat mukavuutta. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. On myös suositeltavaa retkipolkupyörät. Sopii ihmisille keskipitkän leveä ja laaja pelvises, myös tarkoitettu naisille pyöräilijöille.

Tekniset tiedot:

Paino: 350 g


Suunnitteletko Selle SMP Avant:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi bikeinn:n, pyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 235.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! bikeinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Selle SMP-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla pyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Selle SMP Avant

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (3)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Erittäin mukava.

-

Hieman raskas, mutta erittäin mukava!

Epic satula / loooooooooong odota

-

Selle SMP Avant on mukavin satula, jonka löydät. Jos tilaat BikeINN: lta, varmista, että he voivat saada sen sinulle suhteellisen kohtuullisen ajan. Tuli MONTH saapumaan. En muista sitä viimeistä kertaa, kun tilasin jotain, joka kesti 30 päivää. Kun saat sen, se on niin mukava, että saatat jopa unohtaa, että odotit niin kauan.

Paras satula minulle

-

Olen ollut maastopyöräilijä vuodesta 1998. Olen kokeillut paljon satuloita, joissa on leikkauksia, mutta mikään ei todellakaan huolehtinut niistä asioista, joita minulla oli. Tein paljon tutkimusta Selle SMP: stä ja päätin kokeilla Avantia (pihdit ovat 140 mm leveitä ja olin käyttänyt 155 mm leveää satulaa). Sen jälkeen, kun se perustettiin muutamien pyöräsovittimien vihjeiden mukaan ja satuloiden kallistuksella muutamia ratsastuksia varten, sain vihdoin 6 ratsastuksen jälkeen. Tämä on ehdottomasti paras satula minulle, mutta ymmv. BikeInnin asiakaspalvelu ja viestintä oli hienoa ja satula saapui nopeasti. Haluan ehdottomasti ostaa 2 lisää muita pyöriäni. Et voi suositella BikeInnia tarpeeksi.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje