`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite
  • Selle SMP Carbon Lite

Selle SMP Carbon Lite

Tuotekuvaus Selle SMP Carbon Lite

Istuin hienostunut muotoilu, hiilen rakenne ja ruostumaton teräs runko. Carbon Lite malli on suunniteltu pyöräilijöille etsivät enemmän istuinmukavuus verrattuna kapeampi versio Carbon malleja. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Mottomme "suunniteltu kehon" efficaciously ilmaisee ominaisuudet istuimen. Tarkoitettu ihmisille kohtuullisen kaukana lantion.

Tekniset tiedot:

Paino: 170 g

Mitat: 273 x 135 mm

Täyte: poissa

Body: hiilikuitu

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Selle SMP Carbon Lite:a on saatavilla varastossamme eri ominaisuuksilla. Osta se nyt bikeinn:ssa ja hyödy upesita eduista. Lisäksi, Selle SMP Carbon Lite:lla on Selle SMP:n takaama virallinen laatutakuu. Voit myös täydentää varusteitasi muilla Satulat kategorian Polkupyörän osat tuotteilla.

Ominaisuudet Selle SMP Carbon Lite

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje