`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Carbon

  • Selle SMP Carbon
  • Selle SMP Carbon

Selle SMP Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Carbon

"Top" suunnittelu, hiili ja ruostumatonta terästä oleva runko. Carbon ja Carbon Värimallit ovat tarkoitettu pyöräilijöille etsivät mukavuutta ja kevyt hiilen klo mielenkiintoinen hintaan. Laaja valikoima värejä voidaan yhdistää esteettinen ja tyylillinen kanuunoilla kehykset kehittynyt polkupyöriä. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Sopii ohut ihmiset kapea pelvises.

Tekniset tiedot:

Paino: 170 g

Mitat: 263 x 129 mm

Täyte: poissa

Body: hiilikuitu

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Tiesitkö, mitkä kaikki ominaisuudet tekevät Selle SMP Carbon:sta ainutlaatuisen? Jos olet kiinnostunut Selle SMP Carbon:n ostamisesta, olet onnekas, sillä tuotetta on tällä hetkellä saatavilla bikeinn verkkokaupassa. Laajasta Satulat valikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja näin voit nauttia pyöräilysta täysin siemauksin. Nauti bikeinn:n suuresta valikoimasta ja liity suureen urheiluyhteisöömme.

Ominaisuudet Selle SMP Carbon

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Smp selle satula täyshiilinen

-

Joten olen pyörän torttu. Tämä satula näyttää hyvältä, ja vaikka se on paljon vähemmän tärkeä, se tekee myös työn, jonka sen pitäisi tehdä. Hinta on silmien kastelu, mutta onneksi satula ei ole

Uusi satula

-

Mikä todella loistava satula. Viimeistely on tahraton. Tämä on minun neljäs Selle SMP, mutta ensimmäinen hiileni. Kiitos

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje