`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Selle SMP

Selle SMP Chrono

Selle SMP Chrono

Selle SMP Chrono

Selle SMP Chrono

  • Selle SMP Chrono
  • Selle SMP Chrono
  • Selle SMP Chrono
  • Selle SMP Chrono
  • Selle SMP Chrono

Selle SMP Chrono

Tuotekuvaus Selle SMP Chrono

Chrono, istuin sopii myös junior Racers. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Tämä malli ei ole täyte. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Sopii ohut ihmiset kapea pelvises ja junior.

Tekniset tiedot:

Paino: 210 g

Mitat: 250 x 124 mm

Täyte: poissa

Body: Nylon 6 ja elastomeeri

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Tutustu nyt kaikkiin Polkupyörän osat tuotteisiimme, jotka löydät bikeinn:sta, kuten Selle SMP Chrono. Osta nyt Selle SMP Chrono ja säästä paljon puhdasta rahaa Satulat tuotteista. Lisäksi, Selle SMP-tuotteiden korkea laatu ja edullinen hinta takaa sen, että ostoksesi on kannattaa. Tiesitkö, että pyöräilyverkkokaupastamme voit löytää Selle SMP Chrono:n ja muita urheilutuotteita markkinoiden edullisimmilla hinnoilla? bikeinn:n Polkupyörän osat tuotevalikoima on uskomattoman suuri ja löydät sieltä varmasti täydelliset varusteet kaikkiin mahdollisiin urheilulajeihin.

Ominaisuudet Selle SMP Chrono

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje