`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Selle SMP

Selle SMP Chrono

Selle SMP Chrono

Selle SMP Chrono

Selle SMP Chrono

  • Selle SMP Chrono
  • Selle SMP Chrono
  • Selle SMP Chrono
  • Selle SMP Chrono
  • Selle SMP Chrono

Selle SMP Chrono

Tuotekuvaus Selle SMP Chrono

Chrono, istuin sopii myös junior Racers. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Tämä malli ei ole täyte. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Sopii ohut ihmiset kapea pelvises ja junior.

Tekniset tiedot:

Paino: 210 g

Mitat: 250 x 124 mm

Täyte: poissa

Body: Nylon 6 ja elastomeeri

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Selle SMP:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Selle SMP:n takaama takuu. Valitse yksi Polkupyörän osat kategorioista ja tutustu laajaan Polkupyörän osat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Selle SMP Chrono on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Selle SMP Chrono

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje