`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Selle SMP

Selle SMP Composit Carbon

  • Selle SMP Composit Carbon
  • Selle SMP Composit Carbon

Selle SMP Composit Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Composit Carbon

Komposiittisisääntuloa on sama rakenne ja suunnittelu Carbon malleja. Elin elastomerized Nylon 12 täytetty hiilikuitu käsitellään todellinen nahkaa musta versiot ja mikrokuituisen vuonna värillinen niistä.

Tämä malli ei ole pehmustettu, siis Composit soveltuu erityisesti pyöräilijöille käytetään pedaling jäykkien ja kapea paikkaa.

Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Sopii ohut ihmiset kapea pelvises.

Tekniset tiedot:

Paino: 160 g

Mitat: 263 x 129 mm

Täyte: poissa

Body: elastomerized Nylon 12 täynnä hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen varten värillisiksi

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Selle SMP:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Selle SMP:n takaama takuu. Valitse yksi Polkupyörän osat kategorioista ja tutustu laajaan Polkupyörän osat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Selle SMP Composit Carbon on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Selle SMP Composit Carbon

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Selle smp composit crb

-

Tämä satula on ainoa, jota sinun pitäisi käyttää, jos pyöräilijäsi ajaa laajennettuja mailia. Satula katoaa tietoisesti kulkiessasi. Olen käyttänyt sitä useita vuosia pyöräilleni. Kun ostin uuden S Works Tarmakin, joka oli mukava satula, se ei ollut mielekästä korvata sitä toisella SMP Compositilla.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje