`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Composit

  • Selle SMP Composit
  • Selle SMP Composit

Selle SMP Composit

Tuotekuvaus Selle SMP Composit

Komposiittisisääntuloa on sama rakenne ja suunnittelu Carbon malleja. Elin elastomerized Nylon 12 täytetty hiilikuitu käsitellään todellinen nahkaa musta versiot ja mikrokuituisen vuonna värillinen niistä.

Tämä malli ei ole pehmustettu, siis Composit soveltuu erityisesti pyöräilijöille käytetään pedaling jäykkien ja kapea paikkaa.

Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Sopii ohut ihmiset kapea pelvises.

Tekniset tiedot:

Paino: 210 g

Mitat: 263 x 129 mm

Täyte: poissa

Body: elastomerized Nylon 12 täynnä hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen varten värillisiksi

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Tilaa nyt oma Selle SMP Composit:sesi muutamalla klikkauksella ja saat sen kotiovellesi muutamassa päivässä. Voit valita Selle SMP Composit:n monesta eri koosta ja väristä, joten saat juuri sen mitä tarvitset. Tällä hetkellä Selle SMP Composit:nia on saatavilla varastossamme ja sen hinta on 271.99 $. Suuresta Satulat tuotevalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi ja enemmänkin.

Ominaisuudet Selle SMP Composit

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Nopea ja helppo!

-

Olet halunnut uutta satulaa jo jonkin aikaa. Sain tämän pandemian aikana ja pian brexitin jälkeen. Näistä kahdesta tekijästä huolimatta satula lähetettiin nopeasti ja saapui juuri ennen syntymäpäivääni! Kiitos paljon, vietän päiväni pyörälläni, kiitos sinulle.

Smp-kokoonpano

-

Erittäin mukava satula ja erinomainen ergonomia.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje