`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Drakon

  • Selle SMP Drakon
  • Selle SMP Drakon

Selle SMP Drakon

Tuotekuvaus Selle SMP Drakon

Drakon on ihanteellinen satula urheilukäyttöön tai vapaa pyöräily. Se on sama rakenne kuin Forma malli, jossa keski täyte. Katettu todellisessa nahka musta malleja ja mikrokuituliina varten värillinen malleja. Se on erinomainen all round ominaisuuksia ja on erityisen soveltuu kaikille ja keskipitkän leveä lantio. Drakon on pehmustettu elastomeeriksi tukea pisteitä istuinkyhmyjen ja pakarat. Selle SMP patentoituja ominaisuuksia, kuten täysin auki keskeinen kanava, alkuperäinen edessä nenä ja nosti takatuen, antaa nämä satulat kiehtova aerodynaaminen tyyli. Drakon malli on väliaikainen ratkaisu välillä Dynaaminen ja Lite 209 malleja, joka sopii erityisesti kenenkään kanssa kohtuullisen kaukana lantion.

Tekniset tiedot:

Paino: 290 g

Mitat: 276 x 138 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Body: Hiilikuitu täynnä Nylon 12

Jotka kattavat: Real nahka musta malleja ja mikrokuituliina varten värillinen malleja

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositus: teiden ja Mountain Bike


Jos etsit pyöräilyvarusteisiin erikoistunutta verkkokauppaa, tutustu bikeinn:aan. Selle SMP:n virallisena jälleenmyyjänä, kaikilla pyöräilytuotteilla on täysi Selle SMP:n takaama takuu. Valitse yksi Polkupyörän osat kategorioista ja tutustu laajaan Polkupyörän osat tuotteiden valikoimaamme, joka on juuri sinua ja lempiurheilulajiasi varten. Selvittääksemme kaikki epäilykset, ota asiakaspalveluumme yhteyttä puhlimitse tai sähköpostitse. Älä odota enää pidempään! Selle SMP Drakon on paras tuote pyöräilytavoitteidesi saavuttamiseksi.

Ominaisuudet Selle SMP Drakon

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Ylin

-

Ylä satula Erittäin mukava ...

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje