`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Forma Carbon

  • Selle SMP Forma Carbon
  • Selle SMP Forma Carbon

Selle SMP Forma Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Forma Carbon

Forma on sama rakenne ja suunnittelu Carbon lite malli. Elin elastomerized Nylon 12 täytetty hiilikuitu käsitellään todellinen nahkaa musta versiot ja mikrokuituisen vuonna värillinen niistä. Tämä malli ei ole pehmustettu, siis Forma soveltuu erityisesti pyöräilijöille käytetään polkea jäykkiin istuimet keskimääräinen leveys. Forma malli on suunniteltu pyöräilijöille, jotka etsivät enemmän istuinmukavuus verrattuna taattua kapeampi Composit versio. Patentoitu toiminnoille Selle SMP kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana tekevät näistä malleista lisäksi virtaviivainen. "Suunniteltu kehon", mainoslause istuimen, määrittelee sen parhaiten. Tarkoitettu ihmisille kohtuullisen kaukana lantion.

Tekniset tiedot:

Paino: 175 g

Mitat: 273 x 137 mm

Täyte: poissa

Body: elastomerized Nylon 12 täynnä hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen varten värillisiksi

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Osta nyt Selle SMP Forma Carbon niinkin edulliseen hintaan kuin 382.49 $. Selle SMP:n valmistama Forma Carbon:a on saatavilla monissa eri kooissa ja väreissä ja varustettuna kaikella, mitä tarvitset. bikeinn:ssa, tarjoamme parhaat hinnat kaikille pyöräilytuotteille. Tarkastele kaikkia Polkupyörän osat-osastomme Satulat:a.

Ominaisuudet Selle SMP Forma Carbon

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje