`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Selle SMP

Selle SMP Forma

  • Selle SMP Forma
  • Selle SMP Forma

Selle SMP Forma

Tuotekuvaus Selle SMP Forma

Forma on sama rakenne ja suunnittelu Carbon lite malli. Elin elastomerized Nylon 12 täytetty hiilikuitu käsitellään todellinen nahkaa musta versiot ja mikrokuituisen vuonna värillinen niistä. Tämä malli ei ole pehmustettu, siis Forma soveltuu erityisesti pyöräilijöille käytetään polkea jäykkiin istuimet keskimääräinen leveys. Forma malli on suunniteltu pyöräilijöille, jotka etsivät enemmän istuinmukavuus verrattuna taattua kapeampi Composit versio. Patentoitu toiminnoille Selle SMP kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana tekevät näistä malleista lisäksi virtaviivainen. "Suunniteltu kehon", mainoslause istuimen, määrittelee sen parhaiten. Tarkoitettu ihmisille kohtuullisen kaukana lantion.

Tekniset tiedot:

Paino: 225 g

Mitat: 273 x 137 mm

Täyte: poissa

Body: elastomerized Nylon 12 täynnä hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen varten värillisiksi

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Aiotko hankkia itsellesi suositun Selle SMP Forma:n? Kaikki Selle SMP-merkkiset tuotteet ovat parasta laatua, jotta voit nauttia urheilusta ilman komplikaatioita. Tilaa Selle SMP Forma jo tänään ja saat sen kotiovellesi toimitettuna jo muutamassa päivässä. Tavoitteemme bikeinn:ssa on tarjota laadukkaita merkkivarusteita uskomattomin alhaisin hinnoin. Verkkokaupastamme löydät suuren valikoiman pyöräily varusteita ja ainutlaatuisia vapaa-ajan tuotteita.

Ominaisuudet Selle SMP Forma

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea satula

-

Käytän aina SMP-satulaita, syystä ne ovat niin kalliita. Saat mitä maksat. Upea ei osaa suositella tarpeeksi. Myös nopea toimitus. 1 viikko pandemian aikana.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje