`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Forma

  • Selle SMP Forma
  • Selle SMP Forma

Selle SMP Forma

Tuotekuvaus Selle SMP Forma

Forma on sama rakenne ja suunnittelu Carbon lite malli. Elin elastomerized Nylon 12 täytetty hiilikuitu käsitellään todellinen nahkaa musta versiot ja mikrokuituisen vuonna värillinen niistä. Tämä malli ei ole pehmustettu, siis Forma soveltuu erityisesti pyöräilijöille käytetään polkea jäykkiin istuimet keskimääräinen leveys. Forma malli on suunniteltu pyöräilijöille, jotka etsivät enemmän istuinmukavuus verrattuna taattua kapeampi Composit versio. Patentoitu toiminnoille Selle SMP kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana tekevät näistä malleista lisäksi virtaviivainen. "Suunniteltu kehon", mainoslause istuimen, määrittelee sen parhaiten. Tarkoitettu ihmisille kohtuullisen kaukana lantion.

Tekniset tiedot:

Paino: 225 g

Mitat: 273 x 137 mm

Täyte: poissa

Body: elastomerized Nylon 12 täynnä hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen varten värillisiksi

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Urheiluvarusteiden ostaminen ei ole koskaan ollut helpompaa! Tilaa varusteesi nyt omalta kotikoneeltasi pyöräily verkkokaupastamme. Osta Selle SMP Forma alin hintatakuulla. Älä odota enää kauempaa ja tutustu myös muihin pyöräily tuotteisiin Polkupyörän osat ja täydennä varusteitasi bikeinn:ssa upeilla tarjouksillamme. Nopea toimitus koko maahan!

Ominaisuudet Selle SMP Forma

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Upea satula

-

Käytän aina SMP-satulaita, syystä ne ovat niin kalliita. Saat mitä maksat. Upea ei osaa suositella tarpeeksi. Myös nopea toimitus. 1 viikko pandemian aikana.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje