`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Glider Carbon

Selle SMP Glider Carbon

Selle SMP Glider Carbon

Selle SMP Glider Carbon

  • Selle SMP Glider Carbon
  • Selle SMP Glider Carbon
  • Selle SMP Glider Carbon
  • Selle SMP Glider Carbon
  • Selle SMP Glider Carbon

Selle SMP Glider Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Glider Carbon

Glider malli on ihanteellinen paikka sekä intensiivinen koulutus ja vapaa-ajan pyöräilyä. Se käyttää rakennetta Composit mallin liittyi mukava täyte. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Se on erinomainen "ympäri", ominaisuudet ja on erityisen sopiva keskimääräinen lantioon. GLIDER malli on vaahdotettu elastomeeri pehmuste jossa istuinkyhmyjen ja taka lepoa. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Nojalla sen mukava pehmuste, se sopii erityisesti henkilöille, joilla on keski- suurille lantion ja se on tarkoitettu naisille pyöräilijöille.

Ominaisuudet:

Paino: 220 g

Mitat: 266 x 136 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Body: Nylon 12 täytetty hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Runko: hiilikuitu

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Jos pidät Selle SMP Glider Carbon:sta, tutustu myös muihin Selle SMP:n pyöräilytuotteisiin Polkupyörän osat osastollamme ja Satulat katalogissamme. Lisäksi, kun teet ostoksia bikeinn:ssa, omassa pyöräily verkkokaupassasi, liityt samalla suureen urheiluyhteisöömme, josta voit saada hyviä vinkkejä, lukea tuotearvosteluja ja parhaita tarjouksia, joista olet kiinnostunut.

Ominaisuudet Selle SMP Glider Carbon

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje