`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Glider

  • Selle SMP Glider
  • Selle SMP Glider

Selle SMP Glider

Tuotekuvaus Selle SMP Glider

Glider malli on ihanteellinen paikka sekä intensiivinen koulutus ja vapaa-ajan pyöräilyä. Se käyttää rakennetta Composit mallin liittyi mukava täyte. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Se on erinomainen "ympäri", ominaisuudet ja on erityisen sopiva keskimääräinen lantioon. GLIDER malli on vaahdotettu elastomeeri pehmuste jossa istuinkyhmyjen ja taka lepoa. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Nojalla sen mukava pehmuste, se sopii erityisesti henkilöille, joilla on keski- suurille lantion ja se on tarkoitettu naisille pyöräilijöille.

Ominaisuudet:

Paino: 270 g

Mitat: 266 x 136 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Body: Nylon 12 täytetty hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Haluatko ostaa Selle SMP Glider:n? Olet oikeassa paikassa! bikeinn tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia Satulat malleja. Tutustu nyt uusiin Polkupyörän osat tarjouksiimme bikeinn:ssa. Näitä Selle SMP-merkkisiä Satulat tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa ja väreissä ja sisältää kaiken, mitä tarvitset nauttiaksesi urheilukokemuksestasi.

Ominaisuudet Selle SMP Glider

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (2)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Smp-purjelentokone

-

varmuus! erittäin mukava!

Hyvä mukavuus

-

Se on mukava ja suositeltava istuin, vaikka siihen tarvitaan useita poistumisia. Kolme ensimmäistä mukavuuden tunnetta on ollut hyvä, lisäsi polkimen siirtymistä ja lonkan vakautta. Mutta minun on löydettävä oikea asento tai kytkentä, koska kahden viimeisen loppuessa ischia sattuu.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje