`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Lite 209 Carbon

  • Selle SMP Lite 209 Carbon
  • Selle SMP Lite 209 Carbon

Selle SMP Lite 209 Carbon

Tuotekuvaus Selle SMP Lite 209 Carbon

Lite 209 on ihanteellinen paikka intensiivisesti tai vapaa-ajan pyöräilyä. Se käyttää rakennetta Forma mallin liittyi mukava täyte. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Se on erinomainen "ympäri" ominaisuudet ja sopii erityisesti keskikokoisen lantio. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Lite 209 malli soveltuu erityisesti kaikille niille, jotka haluavat mukavuutta istuimen keskimääräinen leveys, ja se on erityisen ihanteellinen ihmisille kohtuullisen kaukana lantion.

Ominaisuudet:

Paino: 260 g

Mitat: 273 x 139 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Body: Nylon 12 täytetty hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Lite 209 CRB

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Suunnitteletko Selle SMP Lite 209 Carbon:n ostamista? Ei mikään ihme, sillä se on yksi bikeinn:n, pyöräilykaupan suosituimmista tuotteista. Tuotteen alennettu hinta on vain 382.99 $, ainoastaan rajoitetun ajan! bikeinn:ssa voit hyötyä uskomattomista eduista ja löytää korkealaatuisia Selle SMP-tuotteita parhailla hinnoilla. Kaikilla pyöräily tuotteillamme on valmistajan takaama laatutakuu.

Ominaisuudet Selle SMP Lite 209 Carbon

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje