`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Lite 209

  • Selle SMP Lite 209
  • Selle SMP Lite 209

Selle SMP Lite 209

Tuotekuvaus Selle SMP Lite 209

Lite 209 on ihanteellinen paikka intensiivisesti tai vapaa-ajan pyöräilyä. Se käyttää rakennetta Forma mallin liittyi mukava täyte. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina vuonna värillinen versiot. Se on erinomainen "ympäri" ominaisuudet ja sopii erityisesti keskikokoisen lantio. Patentoituja ominaisuuksia mukaan Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti takana antaa näitä malleja mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. Lite 209 malli soveltuu erityisesti kaikille niille, jotka haluavat mukavuutta istuimen keskimääräinen leveys, ja se on erityisen ihanteellinen ihmisille kohtuullisen kaukana lantion.

Ominaisuudet:

Paino: 310 g

Mitat: 273 x 139 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Body: Nylon 12 täytetty hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen vuonna värillinen versiot

Runko: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road ja Mountain Bikes


Selle SMP Lite 209 on täydellinen valinta täydentääksesi pyöräily varusteitasi. bikeinn verkkokaupassa voit hyödyntää lukuisia etuja ja jos teet tilauksesi heti bikeinn:ssa, saat tuotteesi kotiinkuljetettuna jo muutamassa päivässä. Lisäksi, pyöräily verkkokaupastamme voit löytää muita pyöräily tuotteita, jotka sopivat yhteen Selle SMP Lite 209:n kanssa.

Ominaisuudet Selle SMP Lite 209

Sukupuoli
Materiaalit
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (4)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Katsaus sen smp lite 209 polkupyörän satulaan

-

Olen ollut pyöräilemässä monien vuosien ajan, ja kun sinulla ei ole kipuvapaata polkupyörän satulaa, katso sen enempää kuin Selle SMP Lite 209 tai jokin muu sen SMP valmistama satula. Olen kokeillut monia satuloita aikaisemmin ja vaihtoehdossani Selle SMP valmistaa parhaan polkupyöräsatulan, joka on saatavana maantie-, sora-, pyöräily- ja yleiseen pyöräilyyn.

Suuri satula

-

Toinen pyöräni SMP: llä. Toinen malli. Sekä Erinomainen, mukava, korkeuslaatuinen että käsintehty Italiassa. Toimitetaan lupauksen mukaan

Upea palvelu

-

Palvelu oli täydellistä viestinnässä ja tuote saapui päivä aikaisin. Tunnen satulan jo hyvin ja tiedän, että se on täydellinen minulle!

Comfort ja turvallinen

-

Erittäin mukava, eturauhanen ja kärsii ole painetta.

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje