`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Selle SMP

Selle SMP Plus Lady

  • Selle SMP Plus Lady
  • Selle SMP Plus Lady

Selle SMP Plus Lady

Tuotekuvaus Selle SMP Plus Lady

Plus käyttää sama elin kuin Pro malli, paljon paksumpi pehmuste takaa maksimaalisen mukavuuden. Se on katettu aitoa nahkaa mustassa versioita ja mikrokuituliina värillisin versioissa. PLUS on runsaasti pehmustettu, suositellaan myös retkipolkupyörät.

Patentoitu toiminnoille Selle SMP, kuten täysin vapaa keskeinen kanava, alkuperäinen kotka nokka nenä ja nosti taka antaa nämä mallit mielenkiintoinen aerodynaaminen kosketus. On myös suositeltavaa retkipolkupyörät. Sopii ihmisille kohtuullisen kaukana ja leveä pelvises.

Tekniset tiedot:

Paino: 370 g

Mitat: 279 x 159 mm

Täyte: vaahdotettu elastomeeri

Runko: Nylon 12 täynnä hiilikuitu

Jotka kattavat: Real nahka musta versio ja mikrokuituisen värillisin versioissa

Kehys: AISI 304 ruostumaton teräs putki

Suositellaan: Road, Mountain ja vaelluspyörissä


Kaikki Satulat kategorian pyöräily tuotteet ovat korkealaatuisia ja varustettu lukuisilla fiksuilla yksityiskohdilla. bikeinn:sta löydät täyden Selle SMP-kokoelman Polkupyörän osat tuotteita. Selle SMP:n Plus Lady:een hinta on 239.99 $, sisältäen alin hintatakuun, turvallisen verkkomaksun ja nopean ja luotettavan toimituksen suoraan kotiovellesi!

Ominaisuudet Selle SMP Plus Lady

Sukupuoli
Ikä
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje