`Muista minut tällä tietokoneella` -valinta

Valitse `Muista minut tällä tietokoneella` -valinta, jos haluat kirjautua sisään automaattisesti tällä tietokoneella. Tilisi pysyy aktiivisena 45 päivän ajan. Älä käytä `Muista minut` -valintaa, jos käytät julkisessa tilassa tai monen ihmisen käytössä olevaa tietokonetta.

Kategoriat

Selle SMP

Selle SMP Plus

  • Selle SMP Plus
  • Selle SMP Plus

Selle SMP Plus

Tuotekuvaus Selle SMP Plus

Plus käyttää samaa vartaloa kuin Pro-malli, ja paljon paksummat pehmustetut pussit takaavat maksimaalisen mukavuuden. Se on peitetty aidolla nahalla mustissa versioissa ja mikrokuituliina värillisissä versioissa. PLUS on runsaasti pehmustettu, suositeltava myös vaelluspolkupyörille. Selle SMP: n patentoimat ominaisuudet, kuten täysin vapaa keskuskanava, alkuperäisen kotkahuilun nokka ja kohotettu takana antavat näille malleille mielenkiintoisen aerodynaamisen kosketuksen. Se on suositeltava myös retkeilypolkupyörille. Soveltuu ihmisille, joilla on keskikokoinen ja leveä lantio.

Ominaisuudet:

Paino: 370 g

Mitat: 279 x 159 mm

Pehmuste: vaahdotettu elastomeeri

Runko: Nylon 12, jossa on hiilikuitua

Peittävyys: Musta, musta nahka ja mikrokuituliina värillisissä versioissa

Runko: AISI 304 ruostumaton teräsputki

Suositellaan: tie-, vuori- ja vaelluspyörät


Juuri nyt, Selle SMP Plus on alennuksessa ja täydellinen tuote urheilun harrastamiseen ja siitä nauttimiseen. bikeinn:sta, löydät myös muita tuotteita täydentämään varusteitasi, Polkupyörän osat katalogista Satulat kategoriasta. Valikoimastamme löydät suuren määrän Satulat tuotteita, jotta voisit harrastaa urheilua entistä useimmin ja nauttia siitä entistä enemmän.

Ominaisuudet Selle SMP Plus

Sukupuoli
Suositeltava käyttötarkoitus
Väri

Asiakasarvostelut ja kysymykset (1)

Kirjoita arvostelu tästä tuotteesta ja tienaa CoINNs (vain vanhat asiakkaat)

Kirjoita arvostelu tai esitä asiantuntijatiimillemme kysymys

Tuoteluokitus

Huomio: henkilöstömme tarkistaa arvostelun ja postittaa sen 5 työpäivän kuluessa. Kysymykseesi vastataan sähköpostitse, joten varmista, että sähköpostiosoitteesi on oikein.

Hyväksyn Yksityisyyden suojanne

Sulje